Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

A brit Gorillaz együttes az E.On-nal nyomja!

2017. június 2. | VL online |  1413 |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A brit Gorillaz együttes az E.On-nal nyomja!

A napokban mutatták be azt a videoklipet, amelyet a Gorillaz egyik legújabb, „We got the Power” című dalához készült., amely a brit banda és az E.ON együttműködése nyomán valósult meg.

A sivatagban játszódó filmben több mint ezer táncoló játék, több száz fényinstalláció, számos világító tintahalakkal teli akvárium, egy szakasz villogó UFO és egy hatalmas, arany szerencsemacska látható – melyeket mind napenergia, illetve ezzel feltöltött akku-mulátorok látnak el árammal. A klip nem animációval készült, hanem valóságos, működő kellékek szerepelnek benne, napenergiával feltöltött akkumulátorokkal, a háttérben a Gorillaz lüktető zenéjével. 

A Gorillaz és az E.ON együttműködése a videó elkészítésén bőven túlmutat, ugyanis közösen létrehoztak egy kizárólag napelemes és akkumulátoros rendszerekből származó energiával működő zenestúdiót is, amely az „E.ON Kong Solar Studios” névre hallgat.

A stúdió az angliai „Demon Dayz” fesztiválon mutatkozik be június 10-én. Ezzel a Gorillaz mindeddig virtuális zenekara kilép a valós világba. Az E.ON napenergia- és ak-kumulátortechnológiája segítségével a stúdió lehetővé teszi feltörekvő zenészek számára, hogy új számokat készítsenek a Gorillaz-zal. Az E.ON Kong Solar Studio a Gorillaz rég-óta várt, júniustól novemberig tartó, világ körüli turnéjának számos helyszínén, több kon-certen és fesztiválon is ott lesz. Az egyes országok zenészei az E.ON helyi Facebook-oldalain keresztül jelentkezhetnek az E.ON Kong Solar Studióhoz való hozzáférésért. 

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÁramszolgáltatóÉrdekesség