Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Teltházas CONSTRUMA csokor

| |  1099 |

Teltházas CONSTRUMA csokor

Az idei CONSTRUMA csokor iránt igen élénk kiállítói érdeklődés volt tapasztalható, így a kiállítás pavilonjai teljesen megteltek. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A szakmai látogatók számára a látogatói regisztráció a kiállításra és a konferenciákra március 10-től érhető el a kiállítás honlapján.

Páratlan év lévén, ismét csatlakozik a HUNGAROTHERM kiállítás is a csokorhoz. Az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA Kert), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát április elején a HUNGEXPO területén.

A szinergiák legjobb kihasználása érdekében a HUNGAROTHERM egy része ezúttal is az A pavilonba kerül a CONSTRUMA mellé, a másik fele pedig a D pavilonban kap helyet, ahol a megújuló energia (RENEO) témaköre is megjelenik. A G és F pavilonokat az OTTHONDesign kiállítói töltik meg, a CONSTRUMA KERT pedig ezúttal is a C pavilonban mutatkozik be.

A széleskörű szakmai programok mellett kiemelt tartalmak is lesznek

Megújult formában jelentkezik az évek óta nagy népszerűségnek örvendő ÖKO CITY projekt, melynek fókuszában – a korábbi évektől eltérően – a smart city koncepció és a modern városi közlekedés kihívásai állnak majd.

Újdonság a JÖVŐ OTTHONA projekt, egy kiállítás a kiállításban, gipszkarton falakból felépített enteriőrökkel. A küldetése – a legújabb design trendek és épületgépészeti megoldások felvonultatása mellett – az, hogy interaktív módon szemléltesse, hogy az okos otthon költséghatékony, kényelmes és nagyon trendi. Óriás tabletekről lehet majd irányítani a helyiségekben elhelyezett berendezéseket: árnyékolástechnika, világítástechnika, fűtés/hűtés, hifi, vízkezelés, biztonságtechnika, stb.

A CONSTRUMA csokor másik újdonsága pedig a CONSTRUMA / HUNGAROTHERM  ÁLLÁSBÖRZE lesz, melyet egy profi partner, a RANDSTAD Hungary szervez a kiállítás idején a látogatók számára, ahol a kiállítók által meghirdetett állásajánlatokkal is találkozhatnak majd egy helyen. A végzős diákok számára is terveznek ezzel kapcsolatosan workshop előadásokat, tanácsadást.

További újdonságként a szakmai látogatók számára szervezett tárlatvezetések is lesznek, melynek előkészületei most zajlanak, márciusban ennek részletei is megtalálhatók lesznek a honlapon az előzetes jelentkezéssel együtt. 5 témában terveznek ilyen szervezett látogatást adott témájú kiállítóknak, így lesz például épületgépészet és Electrolight, azaz világítástechnika témában is.

Az A pavilonban külön blokkban kapnak isén is elhelyezést az ELECTROLIGHT témakör kiállítói. A bejelentkezett kiállítók között van többek között a Schneider Electric, a Siemens, a Daniella és a Mentavill is. Sok cég a tavalyi megjelenésénél nagyobb területen kíván bemutatkozni. Így az idei évben nagyobb kínálat várja majd a látogatókat.

A szakmai látogatók mellett a végfelhasználóknak is számos programot tartogat a kiállítási csokor: hétvégi képzés épületgépészeti témákban a MERKAPT szervezésében, építőipari, lakberendezési és kerttervezési tanácsadások, CSOK stand. A részletes programismertetők március közepétől már megtalálhatók lesznek a honlapon.

Nyitva tartás: április 5-9., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.construma.hu

EseményekKiállítás