Villanyszerelők Lapja

Hirdessen akár 8000 forintért a VL honlapján!

| |  666 | |

Hirdessen akár 8000 forintért a VL honlapján!

Honlapunkon számos lehetőséget alakítottunk ki, melyek partnereink kommunikációját hivatottak segíteni. Lehetőséget kínálunk alkalmankénti vagy állandó hirdetési felületek lekötésére, akár egyhetes periódusban is.

Hirdetés 8000 forintért?

A címben példaként említett bélyegbanner mérete 200×125 pixel, a hirdetés minden oldal megnyitásakor megjelenik a jobb oldalsávban, a gördítéshatár körül. A feltüntetett ár egy hét időtartamra vonatkozik. A bélyegbanner „egyheti” ára 7813 Ft+áfa.

A mai gyorsan változó világunk egyik legnagyobb kihívása a minél hatékonyabb online kommunikáció megvalósítása. Ez igaz mindenkire, aki bármilyen információt közölni szeretne, aki valamit értékesíteni kíván, vagy bármilyen okból számít a látogatók figyelmére. Természetesen hatványozottan igaz ez egy tartalomszolgáltatóra, akinek a saját tartalmain túl a partnerei közlendőjét is eredményesen kell eljuttatnia az olvasókhoz.

Jó ideje aktuális volt számunkra, hogy a honlapunkat a látogatók és a technológiai változások egyre magasabb igényéhez igazítva megújítsuk, így január óta már az új felületen böngészhetnek az olvasók. Immáron bármilyen eszközről zökkenőmentesen használható a „villanylap”, amely minden eszközmérethez (mobiltelefon, tablet, laptop vagy asztali monitor) jól alkalmazkodó megjelenést, modern tartalomszerkezetet kínál.

Természetesen izgatottan figyeljük a fejlesztések eredményeit, a látogatói statisztikák változását, amelyek az első napoktól kezdve igazolják a döntésünk helyességét.  A rendszerbe állt új felületeink 2017 első negyedéves mutatói 2016 azonos időszakával összehasonlítva:

  • 89 %-kal több látogatói munkamenetet*
  • 76 %-kal több egyedi felhasználót*
  • 74 %-kal több oldalmegtekintést*
  • 50%-kal magasabb hírlevél-megnyitási arányt mutatnak.
    (* forrás: Google Analytics)

Munkamenetek

Felhasználók

Oldalmegtekintések

Azonban nemcsak a honlapunkat és hírlevelünket tettük mobilról is jól használhatóvá, immár a megújult hirdetési formátumaink is eleget tesznek a „mobile first” koncepciónak, hiszen 2017-ben már látogatóink, felhasználóink fele* valamilyen mobileszközzel éri el tartalmainkat.

Mindez azonban csak a kezdet! A tartalom átszervezésével, új funkciók és szolgáltatások bevezetésével tovább kívánunk erősödni, hiszen ne feledjük, közel 15 év szakcikkei, hírei képeznek egyedülálló tartalmat honlapunkon, olyan értékes adatbázist képezve, ami máshol nem található meg az interneten.

Honlapunkon számos lehetőséget alakítottunk ki, amely a partnereink kommunikációját hivatott segíteni. Lehetőséget kínálunk alkalmankénti vagy állandó hirdetési felületek lekötésére, akár egyhetes periódusban is.

Az online hirdetési paraméterekről (méretekről, árakról, pozíciókról) a médiaajánlatunk honlap és hírlevél fülére kattintva tudhat meg többet.

Villanyszerelők LapjaVL