Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

A kiállítók nagy része már bejelentkezett a CONSTRUMA kiállításra

2016. december 7. | támogatott cikk |  1439 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A kiállítók nagy része már bejelentkezett a CONSTRUMA kiállításra

A jelentkezési határidő ugyan csak január közepén lesz, de a kiállítók 70%-a már leadta jelentkezési lapját a jövő évi rendezvényre. Aki részt szeretne venni a kiállításon, az mielőbb adja le jelentkezését.

Jövőre – páratlan év lévén – ismét csatlakozik a HUNGAROTHERM kiállítás is a csokorhoz. Így az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA Kert), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát jövő év április 5-9. között a HUNGEXPO területén.



A CONSTRUMA az elmúlt években – részben a gazdasági körülmények, részben a piaci igények változásának hatására – komoly átalakuláson ment keresztül. A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás mára egy komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá vált. Ez a koncepció találkozott a látogatói igényekkel, így a látogatók száma is folyamatos növekedésnek indult (az idén már 13%-kal többen jöttek mint az előző évben), szakmai összetételük pedig tovább erősödött. 54.000 látogató volt kiváncsi a 660 kiállító kínálatára, akik 21.300 négyzetméteren mutatkoztak be. A látogatók 72%-a szakmai látogató volt, de minden korábbinál erősebb hétvégével zárt a 2016-os CONSTRUMA csokor.

Ez a kiállítók számára egyre inkább azt jelenti, hogy piaci szerepük erősítéséhez, üzleti sikereik növeléséhez kihagyhatatlan fórum a CONSTRUMA csokor.

A jövő évi rendezvény iránt nagyon komoly érdeklődés mutatkozik a kiállítók részéről. Több olyan nagy márka, cég  (pl. Wienerberger, Tondach, SIKA, Baumit, Hajdú stb.) jelentkezett már be, akik az utóbbi években nem állítottak ki. Az A pavilonban külön blokkban kapnak elhelyezést az ELECTROLIGHT témakör kiállítói. A bejelentkezett kiállítók között van már többek között a Schneider Electric, a Siemens, a Daniella és a Mentavill is.

Sok cég a tavalyi megjelenésénél nagyobb területen kíván bemutatkozni. És még sokan vannak, akik a végső döntés előtti utolsó fázisnál tartanak. A helyosztás már zajlik és a pavilonok nagy része már majdnem megtelt. Január 15. után már drágább a helydíj is, így aki gondolkodik a részvételen, érdemes mielőbb megjozni a végleges döntést.

Bővebb információ, jelentkezési lap: www.construma.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaEnergetikaÉpületvillamosságErősáramEseményekKiállítás