Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ingyenes tananyagok mérőműszerekről

2016. december 7. | támogatott cikk |  1918 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Elindult az Innovációs Platform nevű elektronikai szakmai oldal.

Szembesült már azzal a problémával, hogy ha mélyebben bele akarta ásni magát pl. egy multiméter jellemzőibe, vagy egy szakmai kérdésbe, akkor magyarul alig talál releváns cikkeket, könyveket? Vagy ha talál is, milyen jó lenne mindent egy helyen, bármikor elérni?

A jelen kihívásaira felelve a Computer Controls Hungary Kft. elindította az Innovációs Platform nevű weboldalt. Az oldalon ingyenesen letölthető digitális könyveket, tanulmányokat, infografikákat tesz hozzáférhetővé.


Minden anyag – például ez a multiméterekről szóló könyv is -ingyenesen letölthető

Az oldal elindításának célja, hogy segítsék a hazai szakembereket, érdeklődőket, hogy hasznos szaktudást szerezzenek, könnyedén és kényelmesen. Ezt kiegészítve havi rendszerességű, összefoglaló emailben írnak a nagy gyártók – többek között Pico, Aim-TTi, Keysight, GW Instek– termékeihez kapcsolódó helyi megoldásaikról.

A folyamatosan bővülő Innovációs Platform tehát egy olyan rendszer része, amely az új irányvonalat, a konzultációkon és képzéseken alapuló szakértői tanácsadást képviseli.

Látogasson el máris az oldalra!

Bővebb információ:
Computer Controls Hungary Kft.
www.ccontrols.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EnergetikaÉpületvillamosságMéréstechnika