Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Az E.ON idén is felfüggeszti az ünnepek idejére a kikapcsolást

| |  2275 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Az E.ON idén is felfüggeszti az ünnepek idejére a kikapcsolást

Az elmúlt évek gyakorlatához híven az E.ON csoport felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél az ünnepi időszak alatt, 2016. december 16-tól 2017. január 6-ig.

A tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljából, az E.ON - ahogy az elmúlt években, úgy az idén is - szünetelteti a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2016. december 16. és 2017. január 6. közötti ünnepi időszakban.

Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat csoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás. A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató)  állnak szerződéses viszonyban.

(Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.)

Átviteli hálózatEgyetemes szolgáltató