Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Támadnak a LED-es birkák

2013. október 21. | VL |  1364 |

Az alábbi tartalom archív, 10 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Támadnak a LED-es birkák

Egy farmer, egy villanyszerelő, néhány segítő, LED-ek, kamera, okos pásztorkutyák, rengeteg birka, kreativitás és munka a végeredmény pedig a lentebb látható videó.Miután megnéztem a videót elgondolkoztam azon, hogy mennyi ebből a kamu, illúzió és mennyi a valóság. Nem tudtam eldönteni, csak találgattam. Talán nem is lényeges. A videó fantasztikus és mosolyra fakasztja az embert. Az sem utolsó hétfő reggel. Update: Mint ma reggel kiderült számomra, a videó több éves, ettől függetlenül még nagyon jó. Miután megnéztem a videót elgondolkoztam azon, hogy mennyi ebből a kamu, illúzió és mennyi a valóság. Nem tudtam eldönteni, csak találgattam. Talán nem is lényeges. A videó fantasztikus és mosolyra fakasztja az embert. Az sem utolsó hétfő reggel.

Egy farmer, egy villanyszerelő, néhány segítő, LED-ek, kamera, okos pásztorkutyák, rengeteg birka, kreativitás és munka a végeredmény pedig a lentebb látható videó.

Miután megnéztem a videót elgondolkoztam azon, hogy mennyi ebből a kamu, illúzió és mennyi a valóság. Nem tudtam eldönteni, csak találgattam. Talán nem is lényeges. A videó fantasztikus és mosolyra fakasztja az embert. Az sem utolsó hétfő reggel.

Update: Mint ma reggel kiderült számomra, a videó több éves, ettől függetlenül még nagyon jó.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

LEDVideó