Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Szakmakörnyezet

A felhasználói igények és a követelmények csapdájában

2020/9. lapszám | Benyák László |  4283 |

A felhasználói igények és a követelmények csapdájában

A hálózatra csatlakoztatással kapcsolatos gyakorlati szokások és a vonatkozó követelmények között esetenként jelentős eltérések tapasztalhatók. Miből adódnak ezek az eltérések? Az egyszerűnek tűnő kérdés mögött számos ok és okozati összefüggés rejlik.

A hálózatra csatlakoztatással kapcsolatos felhasználói igényeknek, valamint a vonatkozó követelményeknek való megfelelés, jelentős kihívás elé állítja a villamos szakembereket is. Javasolt mérlegelni, megfontolni a cikkben ismertetett rendező elveket, és a hétköznapi gyakorlatból kiragadott példák tanulságait is.

 Ügyféligények

Az ügyfelek nem ismerik az igényeik kielégítésének műszaki biztonsági követelményeit, és azok korlátait, ezért szakemberhez fordulnak.

Az igények kielégítésére való törekvés

Az esetek jelentős részében a mindenáron megfelelni akarás eredményeként olcsósítási törekvés zajlik, amely már túlmutat a műszaki optimumon.

A cikk még 18 828 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

JogszabályokMérőhelySzabványokVillanyszerelés

Kapcsolódó