Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Hibás plombacsavar okozta probléma szakszerű elhárítása

2022. szeptember 29. | VL online |  1265 |

Hibás plombacsavar okozta probléma szakszerű elhárítása

Ugyan az egyik gyártó direkt fogyasztásmérő-szekrényébe hibás plombacsavar került beszerelésre, de megnyugtató, hogy a hiba kijavítása egy egyszerű beavatkozással megoldható.

A hibás plombacsavar okozta probléma megoldására egy fotós útmutató is készült, amely a MEE VET oldalán megtekinthető. Ennek értelmében egy reszelővel kell a szekrényajtó megfelelő pontján bemetszést ejtenünk. Mielőtt bárki felszisszenne, jelezzük, hogy a termékre vonatkozó garanciális feltételek ezzel nem változnak meg. Ha mindent jól csináltunk, akkor így kell kinéznie a munkadarabnak:

Aki mégsem a barkácsolást választaná, hanem a csavarok cseréje mellett döntene, annak postai úton a gyártó küld cserealkatrészt.

Fotók és a hír forrása: MEE VET

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Fogyasztásmérő

Kapcsolódó