Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Világítástechnika

A Buda Palota diszvilágitása

2022/4. lapszám | Deme László |  1683 |

A Buda Palota diszvilágitása

A közép-budai városrész egyik kimagasló és emblematikus épületét, a volt Postapalotát a közelmúltban korszerűsítették, átépítették.

A Sándy Gyula által tervezett közel százéves épületet az új tulajdonos sötétedés után is szerette volna súlyának megfelelően megmutatni, ez azonban nem tűnt egyszerű feladatnak, mivel félő volt, hogy egy rosszul felépített esti látvány miatt a nagytömegű épület könnyen ránehezedhet környezetére. Ezért rövidmérlegelés után érdekeltek úgy döntöttek, hogy a díszvilágítást kizárólag az épületen elhelyezett világítótestekkel oldják meg a jellegzetes motívumok kiemelésével. Ezek összhatása teremtheti meg a szimpatikus és egyedi esti látványt.

A cikk még 6 006 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 950 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1950 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9950 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

DíszvilágításVilágítástechnika

Kapcsolódó