Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

7 emelet magas LED-kijelzőt állítottak fel

2020. augusztus 17. | VL online |  697 |

7 emelet magas LED-kijelzőt állítottak fel

Szöül egyik legfrekventáltabb utcáján, a Gangnam városrészben található Teheran-rora gyakran úgy utalnak, mint a Times Square koreai változatára, hiszen a teret rengeteg elképesztő méretű kijelző öleli körbe, melyeken a legkülönfélébb márkák reklámjai futnak.

A kormány által szabad kültéri hirdetési területnek nyilvánított övezetben az utcakép egy olyan nyitott arénára hasonlít, amelyben a nagy szórakoztatóközpontok, ruházati márkák és vállalatok mind a kijelzők mellett naponta elhaladó, nagyságrendileg 100 000 városlakó figyelméért küzdenek. 

Az LG a közelmúltban egy hatalmas méretű, nagyfelbontású digitális LED-kijelzőt helyezett ki Szöülban. A két feltűnően élénk, 10 000 nit-es fényerősségű kijelzőt – 21,8 méteres magasságukkal és 12 méteres szélességükkel – egy 26 méter magas szerkezetre szerelték fel. Az egyedi felépítésű, 8,3 mm nagyságú pixelekből álló kétoldalú kijelző a Teheran-ro egyik legismertebb pontja, a Grand InterContinental Seoul Parnas Hotel előtt áll.

A kijelző egy szabadon álló, kétoldalú hirdetőtábla, amely még egy olyan, a technológiai újdonságokat gyorsan adaptáló városban is újdonságnak számít, mint Szöul.

ÉrdekességKijelzőLED

Kapcsolódó

A LED-panelekről

A LED-panelekről

Ez a cikk jelenleg csak előfizetőink számára érhető el Előfizetek

Kijáratmutató lámpatestek

Kijáratmutató lámpatestek

Ez a cikk jelenleg csak előfizetőink számára érhető el Előfizetek