Villanyszerelők Lapja

Új utalási módok az NKM ügyfelei számára

2020. május 19. | VL online |  200 | |

Új utalási módok az NKM ügyfelei számára

Ezentúl e-mail-címre indított banki átutalás és több, kényelmesen kezdeményezhető számlafizetési mód is rendelkezésre áll.

Az NKM új, innovatív fizetési megoldást kínál ügyfelei számára, ugyanis mostantól e-mail-címre is kezdeményezhetik a banki átutalást. Ez azt jelenti, hogy nem csak bankszámlaszámra, de az újonnan bevezetett másodlagos azonosítókra, vagyis a gazszamla@nemzetikozmuvek.hu és villanyszamla@nemzetikozmuvek.hu e-mail-címekre is indíthatják az ügyfelek az utalást.  

Az NKM innovatív, modern otthonszolgáltatóként ezzel lehetővé tette az utalások indításának egyszerűsítését. Ennek az új fizetési módnak az igénybe vételéhez az ügyfélnek be kell lépnie saját netbank felületére, ahol a kedvezményezettnek a másodlagos azonosítóként szolgáló és a számlatípusnak megfelelő e-mail-címet kell beírnia oda, ahová eddig a számlán szereplő bankszámlaszámot írta be (vagy a banki felületeken nem régiben újonnan megjelent másodlagos azonosítók megadására szolgáló mezőbe). Természetesen továbbra is működik a bankszámlaszámra történő utalás, tehát az ügyfél választhat, hogy melyik azonosítóra utalja a számlája összegét. 

A banki átutaláson kívül az NKM több, otthonról, kényelmesen kezdeményezhető számlafizetési módot is kínál. Az egyik ilyen fizetési mód az NKM Földgázapp és NKM Áramapp használata, amely mind IOS, mind Android okostelefonról használható. A használathoz a letöltés után csupán egy regisztrációra van szükség és máris megtekintheti fizetendő számláit, amelyeket az applikáción keresztül is befizethet. 
Ezen kívül az NKM csoportos beszedéssel történő számlakiegyenlítést is lehetővé tesz ügyfelei számára. A csoportos beszedési megbízás kezdeményezéséhez az ügyfélnek saját netbankjába kell belépnie, ahol beállíthatja a számla automatikus fizetését. 
Az NKM elkötelezett a környezetet kímélő szolgáltatások és fizetési megoldások mellett, amelyek nem csak a zöldebb jövő megteremtését teszik lehetővé, de az ügyfelek kényelmét is szolgálják. Az egyik ilyen szolgáltatás az e-számla, amely jelenleg a leggyorsabb és legkényelmesebb számlázási mód az ügyfelek számára, hiszen felváltja a papírszámlákat. 

NKMSzámla

Kapcsolódó

Családi ház hálózatra csatlakoztatása földkábellel

Családi ház hálózatra csatlakoztatása földkábellel

Ez a cikk jelenleg csak előfizetőink számára érhető el Előfizetek

Villámvédelmi EPH

Villámvédelmi EPH

Ez a cikk jelenleg csak előfizetőink számára érhető el Előfizetek