Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Elég menő dolog wagót legózni

2024. március 13. | VL online |  1467 |

Elég menő dolog wagót legózni

Egy olyan csúcs LEGO-szettre bukkantunk az internet sűrűjében, amely bármelyik villanyszerelő szívét megdobogtathatja – pláne azét, aki kattan legózásra –, ugyanis egy klasszikus vezetékösszekötő építhető meg belőle.

A LEGO által gyártott exkluzív játékkészlet egy WAGO 221-413-as rugós, nyitható vezetékösszekötőt mintáz, amit 1049 elemből építhetnek azok a szerencsések, akik megnyernek egyet belőle. A szett kereskedelmi forgalomban nem kapható, egy 10 hónapon át tartó nyereményjáték keretei között lehet csak megkaparintani belőle egyet. Sajnos a részvételhez az Egyesült Királyság területén tevékenykedő villanyszerelőnek, villamosmérnöknek vagy a villamossági nagykereskedelemben dolgozó szakembernek kell lennünk, így a készlet megszerzére az esélyeink igen csekélyek. Hacsak a hazai leányvállalatnak nincs valamilyen mentőötlete...

 

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Vezetékösszekötő

Kapcsolódó