Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Nevezzük mondjuk nyeles dugaljnak

2020. január 21. | VL online |  3794 |

Nevezzük mondjuk nyeles dugaljnak

Az évek alatt a szerkesztőségünkhöz beérkezett több ezer fotó jól reprezentálja a hazai ingatlanok villamos hálózatának leromlott, szakszerűtlenül kivitelezett, balesetveszélyes állapotát, egyben jelzi a korrekt szakmunkára való égető szükséget.

A Villanyszerelők Lapjának az egyik legkedveltebb rovata az „Ezt láttam”, ahol az olvasóinktól kapott elrettentő vagy éppen vicces megoldásokat bemutató fotókból válogatunk

Az alább fotót Kékesi Márktól kaptuk, aki elmondta, hogy a dugaljat egy szegedi mozi személyzeti vécéjében fotózta. A megnyitás századik évfordulójára kívül-belül teljesen felújított épületet a közelmúltban adtak át nagy csinnadrattával. A dugalj valószínűleg ki volt esve/tépve a szerelvénydobozból, amikor a burkoló szakember odaért. Így aztán nem tett mást, mint kintebb húzta, a vezetékeknek vágott a csempén egy kis rést, és ügyesen leburkolta a dobozt mögötte, ami egyébként látszik is, ha az ember benéz a kis résen.

Az épület műszaki átadása/átvétele valószínűleg rendben megtörtént, mert a mozi üzemel. 

Küldje be fotóit Ön is!

Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket, kontár megoldásokat és kommentárral, esetleírással együtt küldje el szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket nyomtatásban is közreadjuk.

Ezt láttamOlvasói fotó

Kapcsolódó

Ha nincs a közelben dugaszolóaljzat...

Ha nincs a közelben dugaszolóaljzat...

Ezt láttam – kontár megoldások

Ez a cikk jelenleg csak előfizetőink számára érhető el Előfizetek