Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Mozgásérzékelő, ami csak a mozgásra nem reagál

2017. szeptember 28. | VL online |  8334 |

Mozgásérzékelő, ami csak a mozgásra nem reagál

A bejegyzésünk témája egy mozgásérzékelővel ellátott LED reflektor, amely a mozgásra nem reagált, ám valami másra igen…

Az internetről „akciósan” vásárolt mozgásérzékelős LED lámpával nem boldogult a tulajdonos a telepítés során, hiába állította az érzékenységét, sehogy sem tudta kapcsolásra bírni a reflektort, így került egy kolléga kezébe a termék.

„Tekergettem, állítgattam, de semmi. Gondoltam belepillantok, ám meglepetésemre infravörös szenzornak a nyomát se láttam, sőt a potméterek is hiányoztak belőle (csak a potméter gombok voltak meg a házon), cserébe viszont volt benne egy mikrofon. Igen, hang vezérelt a cucc, fix időzítéssel!”

Arról nincs információnk, hogy végül felkerült-e a ház falára a lámpa, amely egy hangos kerti mulatság esetén jó szolgálatot tehet, illetve a luxus legmagasabb fokának bizonyítékaként tapsolással működtethető, de egy nesztelen tolvaj észrevétlenül bandukolhat keresztül az udvaron.

Beküldő: Felegyi János

Küldje be fotóit Ön is!

Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket, kontár megoldásokat és kommentárral, esetleírással együtt küldje el szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket nyomtatásban is közreadjuk.

Ezt láttamLEDOlvasói fotó

Kapcsolódó