Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ide tűzszerész kell, nem villanyszerelő!

2017. március 2. | VL online |  15 285 |

Ide tűzszerész kell, nem villanyszerelő!

A Villanyszerelők Lapja hasábjain hónapról-hónpra közreadunk egy válogatást „Ezt láttam” címmel, az olvasóinktól kapott fényképekből szemezgetve.

Időzített bomba a pincében

„Amikor ezt megláttam komolyan elgondolkodtam, hogy ide inkább tűzszerész kell, nem villanyszerelő. Melyiket vágjam el, a pirosat vagy a kéket? Ki csinálhatta? Egyelőre egyik terrorszervezet sem vállalta magára.”

Fotó: Makács Gergely

Ha a rovatunkban látható felvételekből sok jó példát nem is tudunk venni, legalább azt megtudjuk, hogyan ne csináljuk!

Küldje be fotóit Ön is!

Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket, kontár megoldásokat és rövid kommentárral küldje el szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket nyomtatásban is közreadjuk.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Ezt láttamKontárOlvasói fotó