Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Újdonságok

Lucas-Nülle, B.E.G. és Tracon újdonságok

2023/1-2. lapszám | VL online |  590 |

Lucas-Nülle, B.E.G. és Tracon újdonságok

Új kültéri mozgásérzékelő a B.E.G. kínálatában, demonstrációs és oktatóeszközök a villanyszerelő-képzésben és egy állítható spotlámpatest-család az év eleji újdonsághírek között.

LC-Mini kültéri mozgásérzékelő helyett LC-Click a B.E.G. kínálatában

A népszerű LC-Mini sorozat 2023. évtől megszűnik, mostantól nem rendelhető, helyette az LC-Click vagy LC-Click-N sorozat készülékei elérhetők. A készülékek nagyobb érzékelési tartománnyal rendelkeznek, mint a Mini sorozat, a termék nevében szereplő szám pedig az érzékelési szöget adja meg. Ennek megfelelően a Mini 120 helyett a Click 140, a Mini 180 helyett a Click 200 választható. További alapvető különbség az LC-Click két sorozata között, hogy az N változat alsó lencsével is rendelkezik, mely így egy úgynevezett alábújásvédelmi funkciót is kínál a felhasználónak.

Lucas-Nülle demonstrációs és oktatóeszközök a villanyszerelő-képzésben

A német Lucas-Nülle GmbH. a villanyszerelő-képzésünkbe kiválóan illő magyar nyelvű oktató szoftverei mellé kényelmesen és biztonságosan használható, tanításra, tanulásra és gyakorlásra is alkalmas hardvermegoldásokat tud szállítani a műszaki szakközépiskolák, szakiskolák és technikumok számára. A cég oldalán, valamint a különböző közösségi oldalakon megtalálható videók, képek leírások alapján jól kiválaszthatóak az iskola, vagy – helyi, belső tréning esetén – az adott cég képzési céljának megfelelő készletek. Például a betápok, hálózatok szerelésével foglalkozó EGT…, EGI… sorozatokból, vagy a villamos gépek bekötésével és tulajdonságaival foglalkozó rendszerekből. Sőt, ezekkel a témákkal kapcsolatosan a Magyarországon már eléggé ismert UniTrain-I alaprendszer egyes kurzusait is érdemes lehet átnézni. További információkat a C+D Automatika Kft. munkatársai tudnak adni.

Tracon Harmony – harmónia egy életre

A Tracon az SPGU és SPND állítható spotlámpatest-családdal vezeti be a Harmony márkát, amelynek elemei kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. A lámpatestcsalád elérhető mennyezeti, süllyesztett, függesztett és oldalfali változatokban, 1-, 2-, 3- és 4-ágú kombinációkban. Az elérhető színek és színkombinációk: fehér, fehér-arany, fekete, fekete-arany. A lámpatestekhez remek választás a Tracon spotfényforrása, amely Samsung chippel és 5 év garanciával rendelkezik. Keresse a Tracon lámpatesteket, valamint további Tracon Harmony termékeket a cég viszonteladóinál vagy a webáruházában.

Jön a CONSTRUMA!

A CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás 2023. március 29. és április 2. között kerül ismét megrendezésre, egy időben az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítással. Minden páratlan évben csatlakozik a kiállítási csokorhoz a HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás is, így kijelenthető, hogy a rendezvény felölel minden téma- és termékkört, ami egy építkezéshez szükséges, ami az építőipari szakemberek érdeklődésére számot tarthat.

HírekMozgásérzékelőVillanyszerelés

Kapcsolódó