Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Áttekintő táblázat alapján

A lakatfogókról röviden

2021/11. lapszám | Németh Gábor |  1335 |

A lakatfogókról röviden

Az áramkör megbontása nélküli árammérés napjainkra egyszerű, könnyen megoldható feladattá vált lakatfogó multiméterrel, vagy lakatfogó adapter és szokásos multiméter összekapcsolásával.

A modern készülékekben számos segédfunkció áll rendelkezésünkre, azonban az elsődleges szempontok változatlanok, amikor tervezett méréseinkhez eszközt akarunk vásárolni. A két legfontosabb dolog, ami egy adott mérésnél a „mérőképességünket” alapvetően meghatározza: a mérendő vezető fizikai méretei és mérendő áram nagyságától és jelalakjától is függő méréshatár.

A cikk még 10 319 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

EszközeinkLakatfogóMéréstechnika

Kapcsolódó