Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

JogszabályokSzabványok

Megfelelés a MEKH rendeletnek, nem hagyományos mérőeszközökkel

2021/1-2. lapszám | Kozma László |  976 |

Megfelelés a MEKH rendeletnek, nem hagyományos mérőeszközökkel

A témában született korábbi cikkeinkben (VL 2020/11. és 12. szám) összefoglaltuk a MEKH 1/2020. (I. 16.) rendelet részleteit, továbbá bemutattunk egy lehetséges megoldást. Nevezetesen a hagyományos villamos mérőkkel történő mérést, amely kielégíti a MEKH rendelet kívánalmait. Időközben el is jött az első határidő, mégpedig 2021. január elseje, amely fontos fordulópont az ügyben! A cégeknek, szervezeteknek most már nem lehet halogatni a lépéseket és a beruházásokat, mert a megfelelő hatóságok ellenőrizhetnek és akár bírságolhatnak is.

Jelen cikkünkben azt vizsgáljuk meg, hogy és milyen módon lehet még megfelelni az energiagazdálkodási rendeletnek más, nem hagyományos mérőeszközök segítségével.

A cikk még 12 451 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

AlmérőJogszabályokMEKH rendeletSzabványok