Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Energetika

High-tech atomerőművi tervezés

2020/5. lapszám | Hárfás Zsolt |  2033 |

High-tech atomerőművi tervezés

A Paks II. Atomerőmű fővállalkozója a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki divíziójához tartozó ASZE Mérnöki Vállalat. Ez az atomenergetikai mérnöki vállalatcsoport ma globálisan a legnagyobb megrendelés-állománnyal rendelkezik: egyszerre több mint 30 új atomerőművi blokkot tervez és épít világszerte.

Tevékenysége Európára, a Közel-Keletre, Észak-Afrikára és az ázsiai csendes-óceáni térségre terjed ki. A megrendelés-állomány 80 százaléka külföldi beruházás. Az új atomerőművi blokkok mellett az ASZE kiégett üzemanyag-, valamint radioaktívhulladék-feldolgozó létesítményeket is tervez, illetve kivitelez, valamint hőerőműveket is épít. A cégcsoport a számos nemzetközi díjjal kitüntetett  bonyolult mérnöki projektek precíz megvalósítását segítő Multi-D projektirányítási rendszer kifejlesztője és aktív felhasználója.

A cikk még 9 396 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Atomerőmű