Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Szakmakörnyezet

A siker egyik kulcsa az arculat

2019/11. lapszám | Szilágyi László |  1164 |

A siker egyik kulcsa az arculat

Nemrég láttam a színházban egy remek kortárs darabot, ahol a főszereplő egy fűtésszerelő volt. A rendező minden létező sztereotípiát felhasznált a szerephez, és tényleg úgy éreztem, hogy a főszereplő megtestesíti a szerelőkről alkotott képet. Ütött-kopott kantáros nadrág, kissé maszatos arc, szakértő szemek az orron előretolt okuláré mögött, ami, ha nem az orron foglal helyet, természetesen egy nyakba akasztón lóg. Tökéletes kellékként mindig a keze ügyében volt egy reklámtoll és az anyaglista, amit egy darab kartonpapírra írt.

Ha valaki magára ismert, az nem a véletlen műve. Sokan gondolhatják, mit számít, hogy néz ki a szerelő, ha profi a munkájában!? Úgyis mocskos, kopott lesz a melósruha, minek abból újat venni? Pedig sokat számít a megjelenés. Sőt, biztos vagyok benne, hogy összefüggésben van a rólunk mutatott kép és a sikeresség. Nézzük meg, mennyire határozzák meg a külső arculati elemeink a sikerünket!

A cikkünkben az arculat alatt nem a céges logó színeit értjük, sokkal inkább azt a filozófiát, ami meghatározza a mások által rólunk alkotott képet. Néhány példával megpróbálunk segítséget nyújtani, hogyan tudunk gyorsan és hatékonyan javítani a megjelenésünkön. Ez azonnali hatékonyságnövekedéssel és magasabb bevétellel is jár.

A cikk még 9 245 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Marketing

Kapcsolódó