Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Biztonságtechnika

A CCTV-ről A-tól Z-ig

2017/7-8. lapszám | Szűcs Attila |  2077 |

Figylem! Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A CCTV-ről A-tól Z-ig

Jelen sorok azon apropóból íródnak, hogy – stílszerűen fogalmazva – nagyobb látószöggel, majd egyes területekre jobban fókuszálva kialakítsunk egy olyan gyakorlati struktúrát, ami segíthet a mindennapokban, ha valaki CCTV-vel kapcsolatos tevékenységet végez, vagy kapcsolatba kerül vele.

Ha a főbb témaköröket vesszük sorra a tematika könnyen átvezethető más biztonságtechnikai területre is, ezzel a lehetőséggel élni is fogunk, kikacsintások várhatók. A cikksorozat a CCTV rendszerek köré épül, nem csupán eszközszinten, sokkal inkább életszerűen, a projektek, munkák során várható fennakadásokat megelőzendő, olykor mintegy gondolatébresztő szándékkal.

A cikk egyszerre szól mindenkihez, hiszen a sorok írója bejárta a szakma minden szegmensét, legyen szó végfelhasználóról, rendszerintegrátorról (RI), disztribútorról (DI) vagy gyártóról. Fontos tudni, hogy ez a lánc mennyire összetett és az egyes csoportok kapcsolata mennyire sérülékeny, látni kell, hogy kinek mi az erőssége vagy éppen milyen területen kell fejlesztenie önmagát, illetve hol tartozik felelősségvállalással.

A cikk még 15 550 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

CCTVSzabványok

Kapcsolódó

A kamera

A kamera

A CCTV-ről A-tól Z-ig VI. A terméktulajdonságok útvesztőjében IV.