Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

A CCTV-ről A-tól Z-ig

2017. augusztus 2. | Szűcs Attila |  1820 |

A CCTV-ről A-tól Z-ig

Jelen sorok azon apropóból íródnak, hogy – stílszerűen fogalmazva – nagyobb látószöggel, majd egyes területekre jobban fókuszálva kialakítsunk egy olyan gyakorlati struktúrát, ami segíthet a mindennapokban, ha valaki CCTV-vel kapcsolatos tevékenységet végez, vagy kapcsolatba kerül vele.

Ha a főbb témaköröket vesszük sorra a tematika könnyen átvezethető más biztonságtechnikai területre is, ezzel a lehetőséggel élni is fogunk, kikacsintások várhatók. A cikksorozat a CCTV rendszerek köré épül, nem csupán eszközszinten, sokkal inkább életszerűen, a projektek, munkák során várható fennakadásokat megelőzendő, olykor mintegy gondolatébresztő szándékkal.

A cikk egyszerre szól mindenkihez, hiszen a sorok írója bejárta a szakma minden szegmensét, legyen szó végfelhasználóról, rendszerintegrátorról (RI), disztribútorról (DI) vagy gyártóról. Fontos tudni, hogy ez a lánc mennyire összetett és az egyes csoportok kapcsolata mennyire sérülékeny, látni kell, hogy kinek mi az erőssége vagy éppen milyen területen kell fejlesztenie önmagát, illetve hol tartozik felelősségvállalással.

A teljes cikket csak előfizetőink olvashatják, bejelentkezés után.

Ha van előfizetése, . Még nem előfizetőnk? Válasszon előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés

CCTVSzabványok

Kapcsolódó

A kamera

A kamera

A CCTV-ről A-tól Z-ig VI. A terméktulajdonságok útvesztőjében IV.