Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Négy európai gyárban is leállítja a munkát a Schréder

2020. március 20. | VL online |  1374 |

Négy európai gyárban is leállítja a munkát a Schréder

Minden más tevékenység folytatása mellett a Schréder ideiglenesen felfüggeszti a termelést 4 európai gyárában, köztük Magyarországon is.

Ideiglenesen felfüggesztettük a termelést 4 európai gyárunkban, hogy ezzel minimalizáljuk az egészségügyi kockázatokat, és kordában tartsuk a COVID-19 terjedését közösségeinkben – áll a cég közleményében. Kereskedelmi és üzleti tevékenységeiket távmunkában továbbra is folytatják, a cég munkatársai elérhetők.

Miután a WHO hivatalosan is világjárvánnyá nyilvánította a COVID-19-et, globális intézkedéseket vezetett be a cég annak érdekében, hogy megvédje 2600 dolgozóját világszerte, valamint ügyfeleit, úgy, hogy közben biztosítják a folyamatosságot az üzleti tevékenységeikben és az ügyfelek kiszolgálásában. 

Az egyelőre április 5-ig szóló döntés értelmében, az egészségügyi kockázatok minimalizálása érekében, átmenetileg felfüggesztik a termelést 4 európai gyárban: Spanyolországban, Franciaországban, Portugáliában és Magyarországon, így segítve a COVID-19 terjedésének megfékezését.

A kínai, dél-afrikai és ukrán gyárak továbbra is üzemelnek, amit a  fejlemények fényében újraértékel a Schréder, amely világszinten piacvezető az intelligens kültéri világítási megoldások piacán. Az 1907-ben alapított vállalat több mint 35 országban van jelen (helyi képviselettel több mint 70 országban), 5 kontinensen.

KoronavírusKözvilágítás