Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Tűzveszélyes mobilklímákat hív vissza a gyártó

2019. július 24. | VL online |  1529 |

Tűzveszélyes mobilklímákat hív vissza a gyártó

A Sencor termékek forgalmazója arra kéri az ügyfeleit, akik a közelmúltban SAC MT1221CH, illetve SAC MT1222CH mobil klímát vásároltak, hogy ne használják a termékeket, azokat áramtalanítsák, mert a készülék tűzveszélyes és vegyék fel a céggel a kapcsolatot.

FAST Hungary Kft. saját vizsgálata alapján jutott arra a megállapításra, hogy bizonyos műszaki feltételek mellett a szóban forgó termékek működése során, azok belső elektromos rendszerének károsodása lehetséges.

A társaság számára a termékbiztonság kiemelt prioritást jelent. Valamennyi terméknek meg kell felelnie a nemzetközi és nemzeti törvényeknek, rendeleteknek, valamint a vonatkozó szabványoknak. A SENCOR SAC MT1221CH, illetve a SAC MT1222CH mobilklíma berendezéseket alávetették az összes szükséges tesztnek (mechanikus, elektromos és kémiai vizsgálatok), jóváhagyott dokumentumokkal rendelkezik az EU piacán történő forgalmazáshoz, illetve CE megfelelősségi jelöléssel.

A céghez két bejelentés érkezett, melynek kézhezvételét követően vizsgálat indult, amely a meghibásodás beazonosításához vezetett a SENCOR SAC MT1221CH és a SAC MT1222CH mobilklíma modelleknél, valamint a termékek értékesítésének beszüntetését eredményezte.

A bővebb információkért vagy bármely probléma esetén a szóban forgó termék visszaküldésével kapcsolatban kereshető a társaság kapcsolatfelvételi központja, e-mailben az info@sencor.hu címen, vagy a 06 23 330 830 telefonszámon.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Tűzveszély