Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Villanyszerelési horror csak erős idegzetűeknek

Lerabolta megbízóját a Mekkmester

2019. március 11. | VL online |  25 526 |

Villanyszerelési horror csak erős idegzetűeknek

A Villanyszerelők Lapjának az egyik legkedveltebb rovata az „Ezt láttam”, ahol az olvasóinktól kapott elrettentő vagy éppen vicces megoldásokat bemutató fotókból válogatunk. 

Az évek alatt a szerkesztőségünkhöz beérkezett több ezer fotó jól reprezentálja a hazai ingatlanok villamos hálózatának leromlott, szakszerűtlenül kivitelezett, balesetveszélyes állapotát, egyben jelzi a korrekt szakmunkára való égető szükséget.

Az alább fotókat Szrapkó Mihálytól kaptuk, aki elmondta, hogy eredetileg csak egyetlen dobozt kellett volna visszagipszelni, a hálózatot átnézni és egy áram-védőkapcsolót beépíteni, azonban a vezetékek nem mozdultak, ezért elkezdték a problémát keresni. Az alábbi képgalériában látható, hogy mit találtak.

A Mekkmester néhány hónapja követte el a szerelést, akit próbálták elérni, de a „villanyszerelő” nem veszi fel a telefont. A szaki egy szoba villanyszerelésért 230 000 Ft-ot kért, természetesen számla nélkül...

Küldje be fotóit Ön is!

Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket, kontár megoldásokat és kommentárral, esetleírással együtt küldje el szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket nyomtatásban is közreadjuk.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

BalesetveszélyVillanyszerelés