Villanyszerelők Lapja

Twingóval loptak lámpaoszlopokat

2017. augusztus 7. | VL online |  8476 | |

Twingóval loptak lámpaoszlopokat

Lámpaoszlop-tolvajokat meszelt le a holland rendőrség Lelystadban, akik egy Renault Twingo tetején szállították a zsákmányt, ám akadtak furcsább dolgok is az ügy kapcsán…

Elég feltűnő látvány lehetett a kis autó, amint a túlméretes szajréval menekül, így nem is meglepő, hogy a rendőrök pillanatok alatt lekapcsolták a tolvajokat – számol be az esetről a vezess.hu.

Amikor a hollandiai Lelystadban meglátták a rendőrök a méretes szállítmánnyal közlekedő Renault Twingót, nem hittek a szemüknek . A két hatalmas lámpaoszlop ilyen formán történő szállítása önmagában is figyelemre méltó - nem ilyen módon szokás intézni - persze ha legális keretek között mozgatják őket. Itt viszont erről szó sem volt, az oszlopok lopottak voltak.

Tovább is van!

Ha ez nem lett volna elég, akkor ott volt a vezető lejárt jogosítványa, valamint az autó hónapokkal ezelőtt lejárt engedélyei. Itt még nincs vége, hiszen a vezető visszautasította a szondáztatást, így vélhetően ittasan ült a volán mögé, plusz korábban a benzinkúton sem fizetett, így aztán szép kis bűnlajstrom gyűlt össze a mókás szállítmánnyal közlekedő autós ellen.

A hab a tortán mégis az volt, hogy a Twingo előrehaladáshoz külső segítséget is igénybevettek a tolvajok, ugyanis egy Citroen 2CV-vel vontatták a rakománnyal megpakolt autót. 

Érdekesség