Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Purhabbal rögzítette az alátét-táblát a szaki

2017. július 14. | VL online |  5835 |

Purhabbal rögzítette az alátét-táblát a szaki

Az évek alatt a szerkesztőségünkhöz beérkezett több ezer fotó jól reprezentálja a hazai ingatlanok villamos hálózatának leromlott, balesetveszélyes állapotát.

A Villanyszerelők Lapja havi megjelenésű nyomtatott szaklapjának egyik legkedveltebb rovata az „Ezt láttam”, ahol az olvasóinktól kapott elrettentő vagy éppen vicces megoldásokat bemutató fotókból válogatunk. 

Az évek alatt a szerkesztőségünkhöz beérkezett több ezer fotó jól reprezentálja a hazai ingatlanok villamos hálózatának leromlott, szakszerűtlenül kivitelezett, balesetveszélyes állapotát, egyben jelzi a minőségi szakmunkára való égető szükséget.

Az alább fotókat Móricz Gábortól kaptuk, aki - mint elmondta - nem tudta eldönteni, hogy sírjon vagy nevessen. 

„A kedves regisztrált villanyszerelő kolléga Purhabbal rakta fel a 12 mm-es gipszkartonra a műanyag alátét-táblát a mérőórához. Ráadásul a munkát az ELMÜ átvette.”

Fotó: Móricz Gábor

Ha a rovatunkban látható felvételekből sok jó példát nem is tudunk venni, legalább azt megtudjuk, hogyan ne csináljuk!

Küldje be fotóit Ön is!

Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket, kontár megoldásokat és rövid kommentárral küldje el szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket nyomtatásban is közreadjuk.

Ezt láttamKontárOlvasói fotó