Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Áprilisban ismét Construma

2022/3. lapszám | támogatott cikk |  463 |

Áprilisban ismét Construma

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben április 6-10. között várja a kiállítókat, látogatókat. Az áprilisi kiállítási csokorra a tervezett 5 pavilon nagy részét már lefoglalták a bejelentkezett cégek. A CONSTRUMA csokor a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban várja a résztvevőket.

Tartalmas szakmai programok

Szakmai partnerek által szervezett programok sora várja az érdeklődőket, melyek a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni. Ízelítő a tervezett szakmai konferenciákból, programokból:

 • Építőipari Vállalkozók Országos Szakmai Szövetsége ágazati konferencia a kiállítás első napján, az ünnepélyes megnyitót követően.
 • Szakmai továbbképzések mérnökök számára a Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara szervezésében:
  • épületgépészeti és elektrotechnikai szakmai továbbképzés,
  • építési szakmai konferencia – a BPMK és ÉMSZ közös szervezésében.
 • Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség programjai:
  • XIII. Szolár konferencia,
  • szervizkonferenciák.
 • Magyar Tűzvédelmi Szövetség (TSZVSZ) konferenciája.
 • THT – Társasházi Háztartás konferencia közös képviselőknek.

A csokor 2022-ben 5 pavilont tölt majd meg

A teljesen megújult HUNGEXPO legnagyobb pavilonjában (A) lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Ez utóbbi témák az idén nagyon nagy kiállítói érdeklődést mutatnak, gyakorlatilag már majdnem megtelt a pavilon.

Az OTTHONDesign 3 pavilonban helyezkedik majd el, így külön pavilonban lesz a konyha témaköre, a másikban a fürdőszoba, wellness, hidegburkolat tematikák, a harmadikban pedig a bútor, lakberendezés, design, melegburkolat témákban kiállító cégek kapnak majd helyet.

A kiállítás 2022-ben hibrid formában kerül megrendezésre, azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók. Az új technológia segítségével információt és letölthető anyagokat érhetnek el a termékekről és szolgáltatásokról az érdeklődők, a chatfunkció segítségével pedig akár írás, vagy videóbeszélgetés formájában tárgyalhatnak is.

HUNGEXPO App – a látogatók kényelméért

2021 őszén indult el és azóta már több HUNGEXPO kiállításon is jól működött a HUNGEXPO új szolgáltatása, a mobilapplikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között. Az applikáció segíti a látogatók jegyvásárlását, regisztrációját, jegykezelését és tájékozódását a helyszínen. Nem utolsó szempont, hogy a kiállításra a belépőjegyet kedvezményesen lehet majd az applikáción keresztül megvásárolni. A kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a látogató a programokról, azok helyszínéről, segít a helyszínek megtalálásában. Kiválaszthatók a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás és még további kényelmi szolgáltatások várják a látogatókat az applikációban.

És egy kis hasznos ráadás…

A CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállítási csokor 2022. április 6-10. között, naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig) lesz nyitva. Az első három nap a szakmai látogatóké, a hétvége pedig az építkező, felújításra készülő nagyközönségé. A kiállítás látogatása a mindenkor érvényes járványügyi szabályok szerint lehetséges. A jegyvásárlás és szakmai regisztráció február végétől elérhető a honlapon és a HUNGEXPO App-ban. A Magyar Mérnöki Kamara és a HUNGEXPO közötti megállapodás alapján a MMK tagok számára a kiállítás látogatása a kiállítás szakmai napjain díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ →

Construma

Kapcsolódó