Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Robbanásvédelem

Tárgyi feltételek

Robbanásbiztonság-technika X.

2020/3. lapszám | Parádi Ervin |  2797 |

Tárgyi feltételek

Az előző lapszámunkban tárgyalt személyi feltételek teljesülését követően biztosítani kell, hogy a robbanásveszélyes területen dolgozó szakemberek megfelelő védőruházattal rendelkezzenek – cikkünkben ezeket a tárgyi feltételeket vesszünk sorba.

Gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy műszaki ellenőrzések alkalmával az e területen munkát végző szakemberek jelentős részének nem megfelelő vagy hiányos felszerelése van, ami már magában hordozza a nem megfelelő kivitelezést, karbantartást és egy esetleges baleset bekövetkezését. Cikkünk képei nem reklámtevékenységet takarnak, hanem illusztrálják a szakszerű vagy a robbanásveszélyes térfogaton belül nem megfelelő védőruházatot és védőfelszereléseket.

A cikk még 12 689 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 950 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1950 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9950 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

BiztonságtechnikaMunkavédelemRobbanásbiztonság-technika