Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Újdonságok

Szünetmentes áramforrás, mérőátalakító, 547 oldalas termékkatalógus...

2019/9. lapszám | támogatott cikk |  1667 |

Figylem! Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Szünetmentes áramforrás, mérőátalakító, 547 oldalas termékkatalógus...

A Villanyszerelők Lapja hasábjain minden hónapban összeállítást közlünk az iparági partnereink termékújdonságairól, híreiről.

Mini lakatfogós, 4–20 mA DC kimenetű mérőátalakító 400 A AC áram mérésére

Itt a sosem volt lehetőség arra, hogy 5–400 A tartományban igen kis méretű, egyszerűen feltehető és levehető mérőátalakítóval monitorozzunk egy akár 40 mm átmérőjű vezetőben, kábelben folyó áramot, méghozzá – a 4–20 mA DC kimenetet tekintve – 1%-os pontossággal! A Rogowski-szenzortól, s így a mérendő áramvezetőtől is, az átalakító elektronika méteres távolságban helyezhető el, így az esetleges zavartatás mértéke minimalizálható. A 10–30 V DC tápellátás biztosítása mellett az eszköz műszaki egységjelkimenete digitális kijelzőre, adatgyűjtőre vagy akár multiméterre is csatlakoztatható. A Chauvin-Arnoux termékéről a C+D Automatika Kft. munkatársai tudnak bővebb tájékoztatást adni. 

Több mint egy UPS – Keor MOD

A Legrand bemutatta legújabb háromfázisú szünetmentes áramforrását, amely 600 kW-ig újra definiálja a moduláris UPS-ek koncepcióját. A Keor MOD teljesítménymodulok”System On Chip„ vezérlési technológiával rendelkeznek, amely a hagyományos (DSP alapú) technológiával ellentétben kétmagos ARM A9 processzort, nagy teljesítményű FPGA-t tartalmaz egyetlen egységen belül. Ez a technológiai választás lenyűgöző előnyöket kínál a feldolgozási teljesítmény, a sebesség és a sokoldalúság szempontjából, amiknek köszönhetően a teljesítménymodul online hatékonysága elérheti a 96,8%-ot 20–50% kiterhelés között. A Keor MOD bevezette a Szerkezetszintű Energiaelosztási Rendszert, ami megszünteti a szünetmentes áramforráson belüli összes csatlakozókábelt és azok által előidézhető kockázati tényezőket (kötések lazulása, túlmelegedés stb.). A Keor MOD teljesítménymodul ezáltal a piacon elérhető legkisebb méretű 25 kW teljesítményű háromfázisú egység, amely egyedülállóan magas teljesítménysűrűséggel rendelkezik (1136 W / dm3), lehetővé téve, hogy kevesebb mint 1 m2-en akár 250 kW teljesítményt védjen.

Megjelent a TRACON 2019–2020-as termékkatalógusa

A közelmúltban jelent meg a TRACON termékkatalógusa, letisztult felépítésű, számos újdonságot tartalmazó kiadvány 547 oldalas terjedelemben, A5 méretű, nyomtatott és pdf-formátumban egyaránt elérhető az érdeklődők számára. Az elektronikus változat a tartalomjegyzékben korábban is alkalmazott belső linkekkel segíti a gyors célba érést a terjedelmes kiadványban. A katalógus első oldala rövid áttekintést nyújt az újdonságokról, termékbővítésekről. A katalógust egy közel 40 oldalas „Függelék/Melléklet” című fejezet zárja a forgalmazott villamossági termékekre vonatkozó fontos, kiegészítő tartalmakkal.

Ajánlatkészítés néhány kattintással

Megjelent a Schneider Electric Szerelvénykiválasztó, amivel bárhonnan, bármikor, percek alatt elkészítheti ajánlatát villamos szerelvényekre. A kifejezetten villanyszerelők és ajánlatkidolgozók számára készült alkalmazásban megtalálhatók a hazai Schneider Electric szerelvénycsaládok széles választéka pontos rendelési számokkal és aktuális termékárakkal. További információk a www.szerelvenykivalaszto.hu oldalon találhatók.

HírekUPSVillanyszerelők Lapja

Kapcsolódó