Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Áttekintő táblázat alapjánEszközeink

Az érintésvédelmi multiméterekről

2019/11. lapszám | Németh Gábor |  5062 |

Az érintésvédelmi multiméterekről

A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálók közössége igen széles választékban talál műszereket a piacon, azonban a műszerek általános ismerete és a sok év alatt összegyűlt gyakorlati tapasztalat sem biztos, hogy elegendő az igazán sikeres és racionális választáshoz.

Továbbra is a bőség zavarával küzd az a villamos biztonságtechnikai felülvizsgáló, aki – munkájának magas szintű és biztonságos végzéséhez – műszert szeretne vásárolni. Nagyon fontos e szakterület fejlődésének és az utóbbi időben folyamatosnak tekinthető változásainak állandó követése, mert csak a legfrissebb információk segíthetnek eligazodni az elérhető készülékek között.

Az érintésvédelmi műszereket többféle szempont szerint lehet csoportosítani. Nagyon fontos az igények pontos megfogalmazása, mert akkor a megfelelő kategória műszerkínálatából lehet válogatni.

A cikk még 9 501 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

EszközeinkKalibrálás

Kapcsolódó