Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Szabványok

Felülvizsgálók szakmai továbbképzése, 1. tétel

Navigálás a változó előírások tengerében 63.

2018/11. lapszám | Rátai Attila |  2779 |

Figylem! Ez a cikk 6 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Felülvizsgálók szakmai továbbképzése, 1. tétel

A 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet minden érintésvédelmi, tűzvédelmi és villámvédelmi felülvizsgáló számára továbbképzést ír elő. A vizsgára való felkészüléshez a VL-ben közzé tesszük az OKJ-s tanfolyamok hatóság által közzétett szóbeli tételsorának a részletes kidolgozását.

A tételek ismertetését az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló szóbeli tételeinek kidolgozásával kezdjük. Mindenkinek hasznára fog válni, mert a tételeket részletesen fogjuk ismertetni, és hozzátesszük a gyakorlati alkalmazásban használható információkat is. Egyrészről felelevenítjük az esetleg már egy kicsit megkopott tudásunkat, másrészről kiegészítjük a vizsgázásunk óta eltelt időszakban történt módosítások ismereteivel, továbbá olyan új információkat kapunk, amelyeket hasznosítani tudunk a mindennapjainkban.

A cikk még 23 605 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 950 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1950 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9950 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

A jövő hónapban folytatjuk a tételek kifejtését.

DokumentálásRátai AttilaSzabványok