Villanyszerelők Lapja

EGLO Fueva

Megkönnyíti a villanyszerelők munkáját

2018. március 20. | támogatott cikk |  557 | |

EGLO Fueva

Az EGLO Fueva lámpái az egyik legkedveltebb termékcsalád, mind a fogyasztók, mind a villanyszerelők között. Az EGLO elkészített egy praktikus eszközt, mellyel megkönnyíti a Fuevák villanyszerelési munkáit. Az eszközzel gyorsabban, tisztábban, könnyebben lehet a Fueva lámpákat beszerelni – most Ön is hozzájuthat egyhez!

Ezért válassza a Fuevát

Minden villanyszerelő tudja, hogy a süllyeszthető (akár kerek, akár négyszögletes lámpák) nemcsak divatosak, időtállók, hanem praktikusak is. A Fueva LED-lámpa ilyen: falba süllyeszthető, többféle méretben kapható, kitűnő ár-érték arányú, amelynek fényereje is megfelelő, sőt IP 44-es védettséggel is megvásárolható. A villanyszerelő a Fuevát bátran javasolhatja, ha a lakásfelújító vagy az építtető szakmai tanácsot kér, hiszen a termékekre 5 év jótállás vonatkozik. De nemcsak ezért jó választás a Fueva, hanem azért is, mert egy szerelési sablon segítségével kifejezetten könnyű beszerelni.

A szerelési sablon

Minden süllyesztett lámpa beszerelése (legyen a villanyszerelőnek bármilyen nagy rutinja is) időigényes és számtalan hibalehetőséget rejt, kezdve a hely pontos kijelölésétől, a falból/gipszkartonból történő kivágáson át, a lámpa milliméter pontosságú behelyezéséig. A Fueva szerelősablon ezeket a nehézségeket oldja meg!

Az EGLO elkészített egy szerelősablont, melyen szerepel az összes Fueva lámpa szerelési pontja, így könnyedén felrajzolható a 85, a 120, a 170, esetleg a 225 milliméteres négyzetes vagy kör alakú lámpatest rögzítési pontja a plafonra, és máris elkezdődhet a beszerelés. A szerelősablonon tappancsok találhatók, amelyek eltartják a mennyezettől az eszközt, így a felület nem lesz koszos. A sablon egy karabiner segítségével derékövre rögzíthető, értékes időt megspórolva a felhasználónak. Ha a villanyszerelő lézerrel jelöli ki a lámpa helyét, akkor is használhatja a sablont, ehhez nyújtanak segítséget a szerelősablon mértani középpontjában elhelyezett vezetőlyukak.

Így lehet Fueva sablonja

A sablon meggyorsítja és pontosabbá teszi a munkát, minimalizálva a hibalehetőségek számát – a lámpahelyek kijelölése gyors, a munka tökéletesen pontos és tiszta lesz! Amennyiben szeretne Fueva sablont, keresse a Construmát követően az EGLO kereskedőpartnereinél.

Az ajánlat az első 500 villanyszerelő vásárlóra vonatkozik, akik 20 darab Fueva lámpa vásárlása esetén mindkét felszerelési sablont ingyen kapják kézhez.

Szerszámok


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem