Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Növekvő érdeklődés – teltházas Construma

2018. február 12. | támogatott cikk |  760 | |

Növekvő érdeklődés – teltházas Construma

Az építőipar folyamatos fejlődése a CONSTRUMA csokor iránti fokozott kiállítói érdeklődésen jól mérhető: január végére gyakorlatilag megteltek a kiállítás pavilonjai, szinte minden hely elkelt. Ez jó hír az építőipar szereplőinek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11–15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az építőipari tematikák mellett ezúttal is külön pavilonban kap helyet a megújuló energia és az épületgépészet. Az otthonteremtési csokor a lakberendezés és design, valamint a kerttervezés, kertépítés témakörökkel nyújt teljes kínálatot a látogatók számára.

Az első három napot ezúttal is a szakembereknek szóló programokkal színesítik a szervezők. Már hagyományosnak mondható, hogy a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara saját képzését itt tartja a kiállítás első két napján. Több szakterület speciális konferenciája, előadása is színesíti a programot. Előkészítés alatt egy nagyobb szabású konferencia, mely kifejezetten a villanyszerelési szakmát célozza. Ennek részletei még egyeztetés alatt.

A világítástechnikát, épületautomatizálást magába foglaló ELECTROLIGHT tematika az elmúlt évek stagnálását követően a tavalyi évben növekedésnek indult, és ez folytatódik az idén is. Már több mint 500 négyzetméternyi területet foglalnak el a kiállítók ebben a témában. Már biztos, hogy jelen lesznek az alábbi kiállítók: A.I.D.A. Kft., Daniella Kft., Duoverzió Kereskedelmi Kft., Edictim Kft., Elektro-Kamleithner Kft., Elko EP Hungary Kft., Finder Hugary Kft., Intermar Kft., Mentavill Kft., Schneider Electric Zrt., SMARTme Building Kft., Szinusz Épületautomazika Kft., TermiCont Elektro Kft.

A világítástechnika, automatizálás témaköre egyébként több területen is megjelenik a csokorban, hiszen a kiemelt téma A JÖVŐ OTTHONA stand ismét felépül az F pavilonban. A HUNGEXPO célja ezzel a projekttel, hogy a látogatók számára bemutassa, a technika teljes mértékben a lakók szolgálatában áll, az ő kényelmüket szolgálja, és az okos megoldások egy lakásban mára már nem feltétlenül csak a luxuskategóriájú házakban érhetők el. Mindezt a Lakberendezők Országos Szövetsége által tervezett skandináv stílusú enteriőrökben elhelyezve. Világos, könnyen áttekinthető, élhető terek, természetes anyagok találkozása a legkorszerűbb technológiákkal és csúcsminőségű dizájn termékekkel. A projekt a szakemberek számára is kiváló alkalom, hogy áttekintést kapjanak e legújabb trendekről, és szakmai tárlatvezetések keretében részletes információkkal gazdagítsák ismereteiket.

CONSTRUMA csokor nyitva tartás:
2018. április 11–15., naponta 9-től 18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bővebb információ: www.construma.hu

EseményekKiállítás


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem