Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

LUXORliving

A megbízható okosotthon-rendszer

2021/9. lapszám | támogatott cikk |  1197 |

LUXORliving

Élvezze a kényelmet a neves német gyártó, a Theben felhasználóbarát okosotthon-rendszerével!

Könnyen beállítható, könnyen telepíthető, könnyen programozható

A LUXORliving fejlett funkciókat és előnyöket kínál mind a telepítőnek, mind a lakástulajdonosnak. És a legfontosabb, hogy könnyen használható. LUXORliving egy épületmenedzsment- rendszer, amelyet nagyon egyszerű beállítani és alkalmazásból vezérelhető. A rendszer innovatív és felhasználóbarát: a végfelhasználók egy alkalmazás segítségével üzemeltethetik, a képzett technikusok vagy rendszerintegrátorok pedig az egyértelmű szoftveren keresztül állíthatják be. Okos választás házak, lakások, éttermek, bárok, irodák, orvosi rendelők, üzlethelyiségek számára:

  • egyszerű üzembe helyezés,
  • egyedi nyomógombok,
  • tanúsított KNX-rendszer,
  • központi KI/BE funkció,
  • rugalmas buszkábelezés,
  • eltávolítható rendszervezérlő-központ,
  • intelligens jelenlétszimuláció.

Árnyékolásvezérlés

Ahol a nap felmelegíti az üveghomlokzatokat, a LUXORliving szabályozza az árnyékolókat és biztosítja a szükséges árnyékolást. Egyenként, vagy akár egyszerre több árnyékolót is vezérel – mindezt teljesen automatikusan.

Fűtésvezérlés

Esténként a LUXORliving visszaveszi a hálószobai hőmérsékletet és reggel felfűti a fürdőszobát, ezáltal folyamatosan biztosítva az ideális hőmérsékletet és egy nagyszerű nap kezdetét. Mindezt tökéletesen a lakók igényeihez igazítva. Természetesen az év minden napján, a ház minden helyiségében.

Világításvezérlés

A LUXORliving segít megteremteni a megfelelő hangulatot a lámpák be- és kikapcsolásával, vagy a fényerősség beállításával a kedvenc „világítási képeknek” megfelelően. A „pánik” funkcióval a LUXORliving extra nyugalmat biztosít. Ha valami mozgást észlel a kertben, egy előre beállított kapcsoló az összes kültéri lámpát egy pillanat alatt felkapcsolhatja.

Mindig kéznél van, bárhol is jár!

A LUXORplay-alkalmazás lehetővé teszi az összes funkció vezérlését és ellenőrzését a távoli hozzáférés segítségével a Theben-felhőn keresztül. A hozzáférést a felhőn keresztül lehet elindítani, és néhány kattintással egyszerűen konfigurálható bármilyen hálózati szakértelem nélkül. A LUXORliving intelligens otthoni rendszere maximálisan védett az adatlopás és manipulációs kísérletek ellen.

Professzionális műszaki háttér

A Theben kizárólagos magyarországi forgalmazójaként az Elektro-Kamleithner Kft. célja, hogy a csúcsminőségű technológiát a professzionális szaktudással összekapcsolva szoros partnerkapcsolatot alakítson ki a szakma résztvevőivel, közös sikereket elérve az okosotthon-rendszerek piacán. Érdeklődjön üzleti rendszerünkről, csatlakozzon az Elektro-Kamleithner Kft. rendszerintegrátori partneri körébe, hogy együtt építsük a jövő okosotthonainak világát! Jelentkezzen partnerhálózatunkba és mi képzésekkel, dokumentációkkal és műszaki támogatással segítjük munkáját, hogy mindig a legkorszerűbb megoldásokat tudja alkalmazni!

www.luxorliving.hu

Okosotthon