Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Hírek

Schneider, Tracon, Hensel, C+D, Daniella, Sylvania, InfoShow

Áprilisi hírek, újdonságok

2021. április 14. | VL online |  304 | |

Schneider, Tracon, Hensel, C+D, Daniella, Sylvania, InfoShow

Megjelent a Schneider Electric legújabb FuPact GS olvadóbiztosítós kínálata, TRACON gyűjtő- és világítástechnika-katalógus, megkapta a rendszerengedélyt az új kialakítású Hensel fogyasztásmérő szekrények első csoportja, online InfoShow májusban, új, gazdaságos és praktikus szekundernyomató, otthonfelújítási webináriumsorozatot indít a Daniella, Sylvania lineáris falmosó és súrlófényes LED-lámpatest.

Megjelent a Schneider Electric legújabb FuPact GS olvadóbiztosítós kínálata

Végre elérhető és rendelhető a Schneider Electric FuPact INS készülékeket kiváltó új FuPact GS olvadóbiztosítós szakaszolókapcsoló-kínálata, melyben NFC, DIN és BS szabványos olvadóbiztosító-típusok érhetők el 1250 A névleges értékig 3P és 4P változatokban (minden pólus kapcsolt és minden pólus olvadóbiztosítóval felszerelhető, védhető).

A működtetőkar elhelyezhető oldalt (jobb) és előlapon (mellső), illetve lehet közvetlen és hosszabbított (a rudazatot külön kell megrendelni a megfelelő hossz kiválasztásával). Kiegészítők széles tárháza érhető el: rotációs hajtások, rudazatok, külső nullavezető-pólus, belső nullavezető-összekötő, segédérintkezők, csatlakozások, sorkapocstakarók, kiolvadásfigyelő. Előnyök: egyszerűsített kínálat (azonos termékek mellső és oldalsó hajtással), kompakt kivitel és új névleges érték. A bevezetéssel egyidőben a Schneider Electric „jóárusította” az új FuPact GS készülékek listaárait, így az új rendelési számok listaárai lényegesen kedvezőbbek a Fupact INF készülékek árainál!

TRACON gyűjtő- és világítástechnika-katalógus

Gyűjtőkatalógusban olyan új cikkek találhatók a teljesség igénye nélkül, mint az ESPD túlfeszültséglevezető-sorozat, AKM kompakt megszakítósorozat, hidegzsugorcsövek, acél kábelkötegelők, műanyag- és fémelosztószekrények, speciális mozgásérzékelők, elektro-hidraulikus présszerszámok vagy tömítőszelencés kábeltoldók.

A különálló Világítástechnika-katalógus 110 termékcsalád 800 termékét mutatja be az aktuális fénytechnikai trendek mellett, mint a 150 lm/W-os világítótestek vagy Samsung-chipes LED-fényforrások. Keresse a TRACON kiadványait a villanyszerelési szaküzletekben vagy töltse le a www.tracon.hu-ról!

Megkapta a rendszerengedélyt az új kialakítású Hensel fogyasztásmérő szekrények első csoportja

2021. február 1-i dátummal kiadásra kerültek az első új rendszerengedélyek. A Hensel megújult kínálatából elsőként a csoportos mérőhely-kialakítások kapták meg az egész ország területén egységesen érvényes rendszerengedélyt. A közeljövőben számíthatunk további, egyedi és áramváltós új Hensel kialakítások rendszerengedélyeinek megjelenésére.

Online InfoShow májusban

A villamosenergia-ipar meghatározó szereplői a villanyszerelő szakemberek, akik számára a Magyar Elektrotechnikai Egyesület több mint tíz éve szervez önálló rendezvénysorozatot, az ország különböző városaiban, InfoShow néven. Miután a koronavírus-járvány 2021. tavaszán sem teszi lehetővé a megszokott rendezvények fizikai megvalósítását, ezért májusban online formában valósul meg a szakmai találkozó #MEEnet #InfoShowLIVE címmel. A háromnapos online rendezvény szakmai előadásai – a megváltozott körülmények ellenére is – aktuális témákat kínálnak az érdeklődő résztvevőknek. Az előadások 2021. május 11-12-13-án 13 órai kezdettel kerülnek bemutatásra a Microsoft Teams platform segítségével. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Bővebb információ és részletek a www.mee.hu/meenet, illetve www.infoshow.hu weboldalon.

Új, gazdaságos és praktikus szekundernyomató

Erőteljes (2200 V A) és rugalmasan felhasználható az új Quasar „okos” relévizsgáló: a 4 db 300 V és 3 db 60 A kimenetből egy átkapcsolással akár 7 db áramkimenet is lehet. Van továbbá 6 db alacsony szintű kimenet is, szenzorok, érzékelők számára, csatornaszám bővítésre.

A sokoldalú felhasználást segíti a beépített DC feszültség és árammérőműszer, wifi, Ethernet, külön IEC-61850 és egy bővítő port. A készülék tömege kisebb, mint 20 kg, kerekeivel és kihúzható fogantyújával igen könnyen mozgatható. Kezelés Android vagy Windows applikációval. A gyártó 2021-ben ingyen szoftvert (ROOTS modul), vagy Android tabletet, vagy plusz 1 év garanciát ad a vásárlóinak. Az EuroSMC termékéről a C+D Automatika Kft. munkatársai tudnak bővebb tájékoztatást adni.

Otthonfelújítási webináriumsorozatot indít a Daniella Villamosság

Az online rendezvénysorozat központi témája az Otthonfelújítási Támogatás. Az eseménysorozat célja, hogy a lakosság számára elérhetővé váló egyedülálló és korábban példa nélküli támogatási forrás villamossági vonatkozásait átláthatóbbá, érthetőbbé és vonzóvá tegye. Melyik gyártó mely termékei jöhetnek szóba, ha támogatásról van szó? Milyen új, innovatív technológia számára nyithat teret a bővebb felújítási büdzsé? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az események résztvevői, valamint értékes ajándékcsomagok is gazdára találnak majd! Részletek a www.daniella.hu honlapon.

Lineáris falmosó és súrlófényes LED-lámpatest

A Sylvania bemutatta a legújabb termékcsaládját, a Graze-t, ami kültéri, felületre szerelhető lineáris falmosó és súrlófényes lámpatestekből áll és úgy fejlesztették ki, hogy tökéletes megoldást kínáljon épületek homlokzatának megvilágításához. A termék ± 90 fokban dönthető mindkét irányba és széles üzemihőmérséklet-tartományának köszönhetően sok helyen használható. 3000 és 4000 K színhőmérsékletekben, valamint két méretben, 0,5 és 1 m hosszúságban kapható.

A könnyű sorolhatóság érdekében mindkét oldalon 30 cm-es gyorscsatlakozókábellel van ellátva. A termékcsalád teljesítménye elérheti akár a 2200–4450 lm-t és élettartama az 50 000 órát. I. osztályú érintésvédelmi besorolással és nem dimmelhető verziókban kapható.

InfoShowSchneider


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem