Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Hírek

Hírek, újdonságok

Szeptemberi híreink

2020. szeptember 14. | VL online |  447 | |

Hírek, újdonságok

A Villanyszerelők Lapja hasábjain minden hónapban összeállítást közlünk az iparági partnereink termékújdonságairól, híreiről.

Siemens 5SV6 ívhiba-érzékelő, beépített vonali védelemmel

A Siemens új 5SV6 ívhiba-érzékelője a legfrissebb fejlesztéseknek köszönhetően átfogó, mindenre kiterjedő védelmet nyújt az elektromos tüzek megelőzésére.

Egyedülállóan kompakt, így további helyigény nélkül bármikor megoldható az elektromos elosztószekrények kibővítése a szabványoknak és jogszabályoknak megfelelően. Azon kívül, hogy a Siemens 5SV6 a világ egyik legkisebb ívhibavédelmi készüléke (AFDD), egyben nagy biztonságot ad, mert minden típusú ívhibát kezel, beleértve a soros hibákat is. További információ a termékről a siemens.hu/afdd oldalon található.

Új taggal bővült a Resi9 család

Tovább bővült a Schneider Electric közkedvelt Resi9 családjának kínálata. Mostantól a 2P C karakterisztikájú kismegszakítóknál is elérhetőek az 50 A-es és a 63 A-es védelmi eszközök, így ezentúl a lakossági szektorban már az 1-2-3P esetén is elérhetőek megoldások, akár 63 A-ig.

A teljes kínálat megtalálható a frissített Resi9 kiadványban, mely több újdonsággal bővült és az időközben kifutott termékek helyettesítői is bekerültek. Letölthető a www.se.com/hu oldalon.

Új lézeres távolságmérők a TRACON kínálatában

Nagyobb távolságok mérésénél hagyományos mérőszalagokkal dolgozni elég nehézkes. A digitális lézeres távolságmérők egy gombnyomásra megmutatják a mérendő távolságot, a mérés pontosságát a beépített lézer biztosítja. További előny az egyszerű terület-, térfogat- és befogószámítás, valamint az adatok rögzíthetősége a memória törléséig.

Az LDM típusú műszerek 40 és 100 méteres méréshatárral rendelkeznek, IP54-es védettségű gumírozott házuk könnyű kezelhetőséget biztosít akár nedves környezetben is. Részletes információkért látogassa meg a TRACON webáruházat.

Elektronikus motorindító az Eatontől

Az Eaton Moeller Series EMS2 elektronikus motorindítója a hagyományos motorindító összes funkcióját egyetlen, rendkívül kompakt készülékben egyesíti. Mindössze 22,5 mm szélességével minden olyan alkalmazásban használható, ahol 3 kW-ig terjedő teljesítményű motorokat kell meghajtani.

Az EMS2 elektronikus motorindító képes kezelni a direkt- és az irányváltó-indításokat, és széles körű túlterhelés-védelemmel és vészleállító-funkcióval (SIL3) rendelkezik. A SmartWire-DT interfész felváltja a hagyományos vezérlővezetékeket és további információkat is szolgáltat.

Újdonságok a Videosecnél

Termékújdonságok kerültek a Videosec termékpalettájára elektromos hálózatok kábelvezetésére, illetve kötések kialakítására. A függeszthető és falra szerelhető kábeltálcákat, csatlakoztatási, elágazási és rögzítési megoldásaikat intuitív, praktikus, célszerű kialakítás jellemzi, melyekkel összetett szintváltások és elágazások is megvalósíthatóak.

A szerkezetek magas teherbírásúak, világítást, kamerarendszert, egyéb eszközöket közvetlenül hordozhatnak. A gyorscsatlakozók a szokásos 1-5 csatlakozószámon felül elérhetőek nyolcvezetékes, toldó, illetve DIN-sínre sorolható kivitelben is. Az öntapadós kábelcsatornák és az elosztódobozok többféle, akár 60x80x26 cm méretben is választhatók.

Megújult az ADAX alkalmazás

Megújul az ADAX NEO WiFi elektromos fűtőtestek alkalmazása. A magyar nyelven kezelhető mobilalkalmazás, mellyel a fűtőtesteket távolról is irányíthatjuk, a 2020/2021 fűtésszezonra, teljesen új kezelőfelületet kapott. A frissített alkalmazás már elérhető az App Store és a Google Play felületein. A felhasználói javaslatok alapján lehetőség nyílik az energiafogyasztás mérésére és megjelenítésére, sőt a fűtőtestek regisztrációja is egyszerűsödik, az új Bluetooth-csatlakozási lehetőséggel. A megújult alkalmazásról készült videóanyagot megtekintheti a Nordinova Energy Kft. Youtube-csatornáján.

Új Schrack képviselet nyílt Miskolcon

Az új képviselet polcain a villamosipari termékek széles palettája megtalálható, lehetővé téve az alapvető villanyszerelési anyagok azonnali kiszolgálását. Az átgondolt és rendszerbe foglalt termékkínálat biztosítja, hogy a különböző elvárások és a vevők napi igényei közvetlenül kielégíthetők legyenek. A miskolci üzlet kollégái szakmai és műszaki tanácsadást nyújtanak a Schrack termékeiről, illetve a tervezések, a projektek, a szerelt elosztó berendezések megvalósításában egyaránt. A képviselet az erősáramú elosztótechnika és a villanyszerelés területén átfogó, komplex árukínálattal rendelkezik. Az új üzlet címe: 3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 83. Nyitva hétfőtől csütörtökig 8:00-17:00, pénteken 8:00-14:00 óra között.


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem