Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Megérkezett az új Sedna

Mindenki jól jár

2020/10. lapszám | támogatott cikk |  1958 |

Megérkezett az új Sedna

Az építkezők, lakásfelújítók számára ma már a stílusos belső tér, a részletek összhangja is kiemelkedően fontos, így nagy figyelem irányul az olyan kiegészítőkre is, mint például a villanykapcsolók.

A trendekhez igazodva a Schneider Electric új Sedna termékcsaládja nem csak nagy variálhatóságot és különleges dizájnt kínál, de alkalmas arra is, hogy segítségével okosotthont alakítsunk ki. Sőt, a fejlesztés során fókuszba került a minél egyszerűbb és gyorsabb szerelhetőség is.

A fát, üveget, fémet és követ imitáló új kapcsolók esetében az összes betét és keret egymással kombinálható, így villanyszerelőként az ügyfél stílusához, vagy kedvenc anyagaihoz illeszkedő megoldást tud kínálni. Az új Sedna kapcsolócsalád fejlesztése során a hazai villanyszerelők igényeit is figyelembe vették, így az új termékek nagy előnye az egyszerű és könnyű szerelhetőség.

A villanykapcsolók függőlegesen és vízszintesen is sorolhatók, és mivel a keret 8 ponton rögzíthető a betéthez, lehetőség van arra is, hogy szereléskor kiegyenlítsék a fal esetleges egyenetlenségeit. A beszerelést végző szakemberek így időt takaríthatnak meg, miközben tökéletes munkát végeznek. Ha pedig a megrendelők számára kiemelten fontos a biztonság, akkor is megnyugtathatják őket, hiszen kialakításuknak köszönhetően az új Sedna Design és Elements keretek megfelelnek a szigorú IP44 követelményeknek és védettek a nedvességgel szemben. Az új Sedna kapcsolók kompakt kialakításuknak és alacsony profiljuknak – mindössze 24 milliméter –köszönhetően könnyedén beköthetők és beszerelhetők a szerelődobozba, hiszen több hely áll rendelkezésre a vezetékezéshez.

Az új Sedna termékcsalád kompatibilis a Schneider Electric Wiser okosotthonrendszerével, amelynek kiépítése egyszerű, nem igényel speciális előképzettséget és a meglévő villanykapcsoló helyére beépítve is megvalósítható. Az intelligens otthonvezérlést kínáló rendszer segítségével okostelefonról, egy applikáció segítségével kezelhető a világítás és a redőnyök, a komfortérzetet és a biztonságot pedig tovább növelik a vízszivárgást, a hőmérsékletet, páratartalmat és a mozgást érzékelő szenzorok.

Tökéletes munka kevesebb idő alatt – ezt kínálja az új kapcsolócsalád.