Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Hírek

Daniella, Schneider, Gewiss, Videosec, Schrack, Prysmian

Novemberi híreink

2020. november 9. | VL online |  410 | |

Daniella, Schneider, Gewiss, Videosec, Schrack, Prysmian

DEL1555 hordozható LED-reflektor, segédérintkező termékfejlesztés a Schneider Electricnél, gégecső bármilyen alkalmazáshoz a Gewisstől, Videosec OET-213H-BTS1 testhőterminál, Schrack Trinity – új lámpatest-brand a Schracktól, CableApp a Prysmiantól

DEL1555 hordozható LED-reflektor

A Daniella Kereskedelmi Kft. kínálatában elérhető lámpa 2 világítási fokozatban állítható, a nagy teljesítményű COB LED-chipnek köszönhetően a maximális fényereje 1000 lm. A reflektor beépített, újratölthető akkumulátora 8000 mAh-s, ami 15 órás üzemidőt biztosít. Ez külső akkumulátorként is funkcionál, így USB porton keresztül feltölthetők egyéb eszközök, akár mobiltelefon is. A lámpa hátoldalán töltöttségjelző LED-ek mutatják az akkumulátor állapotát.

A reflektor hangszórókkal van ellátva, amelyhez Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatható zenelejátszó készülék. A lámpa IP54 védettségű, így kültéren is használható. A hátoldalon lévő fogantyú 180 fokban elforgatható, így le is támasztható a reflektor, a lámpatest alján található csavarbemenetnek köszönhetően pedig állványra is szerelhető.

Segédérintkező termékfejlesztés a Schneider Electricnél

2020 év végétől kezdődően a Schneider Electric a standard 29450 rendelési számú segédérintkezőjét új, csavarnélküli rugós bekötésű változatban fogja piacra dobni. Ez a segédérintkező használható a ComPact NS, ComPact NSX és EasyPact CVS műanyag tokozású megszakítókban és szakaszolókapcsolókban. A fejlesztéssel mintegy 30%-kal gyorsabban lehet szerelni a rendkívül népszerű kiegészítőt és a csatlakozás is biztonságosabb és tartósabb lesz.

Az új segédérintkező kisebb keresztmetszeteket fog tudni fogadni és változik a sorkapocskiosztás is, de erről a szerelési útmutató pontos leírást ad. Ezzel egyenértékű módosítást fog kapni a MN-MX feszültségtekercs-család is az elkövetkező hónapokban. A vevők a segédérintkezők csomagolásán megtalálható információ révén értesülhetnek az új segédérintkezőről már néhány hónappal az átállás érvénybelépése előtt.

Gégecső bármilyen alkalmazáshoz a Gewisstől

Az FK-Xtreme egy folyékony betonba szerelhető, 4 átmérőben elérhető gégecsősorozat, koextrudált eljárással készítve, amely megakadályozza a beton beszivárgását és fenntartja a termék sértetlenségét, még extrém körülmények között is. A kettős falszerkezetnek köszönhetően megakadályozza a mikrorepedések kialakulását a gégecső felületén.

A 20, 25, 32, 40 mm átmérőjű gégecsövek különleges bevonatot tartalmaznak, ami megkönnyíti a kábel behúzását, ezzel csökkentve a telepítési időt. A gégecsövek külső köpenye –25 °C hőmérsékleten is megtartja szerkezeti struktúráját, kiváló védelmet nyújt a fizikai behatások ellen. Az FK-Xtreme bármely telepítéshez alkalmas, 6 színben elérhető.

Videosec OET-213H-BTS1 testhőterminál

A maszkviselés és a testhőmérséklet automatizált ellenőrzésére szolgáló beléptető terminálról fontos tudni, hogy 100 személy 6 perc alatt leellenőrizhető egyetlen eszközzel. A hőmérés érintés nélkül, csuklóról, 1–3 cm távolságból történik, csökkentve a homlokról történő mérés bizonytalanságát.

A vizsgált személyhez a terminál magyarul szól. Lehetőség van magyarázóábrák és reklámgrafikák, illetve az intézmény logójának megjelenítésére a kijelzőn. A két relékimenetet alkalmazva (mindkettő NO+NC) ajtónyitást, riasztást vagy jelzőfényeket vezérelhetünk. A testhőterminál Wiegand ki- és bemenetekkel más rendszerekhez csatlakozhat. Bővebb információk a videosec.com honlapon érhetők el.

Schrack Trinity – új lámpatest-brand a Schracktól

A Schrack Trinity-vel egy innovatív és elérhető árú lámpatestcsaládot kínál a Schrack Technik, mind beltérre, mind kültérre. A Schrack Trinity világítás jellemzői:

  • stílusos és energiatakarékos kültéri világítás különböző célokra,
  • letisztult, elegáns kialakítás, megfelel minden alkalmazási területre,
  • modern, kiváló minőség és a legújabb világítási technológia.

Igazi különlegességnek számítanak a kültéri lámpák között a Schrack Trinity forgatható fali- és mennyezeti lámpatestjei.

A fel- és lefelé világító lámpatesteket már ismerjük, viszont ez a lámpatestcsalád rendelkezik egy új, speciális lehetőséggel is: a forgathatósággal. A fényforrások állíthatósága lehetővé teszi például két út egyidejű megvilágítását egy lámpatesttel. Minden lámpatest úgy lett kialakítva, hogy víz ne kerülhessen bele. További információk a schrack.hu weboldalon találhatók.

CableApp a Prysmiantól

A CableApp egy egyszerű kábelkalkulátor, aminek segítségével a villamosiparban dolgozó szakemberek kiválaszthatják az igényeiknek legmegfelelőbb kábelmegoldást. Az applikáció letölthető iOS és Android eszközökre egyaránt, így egy gyorsan hozzáférhető megoldást nyújt a felmerülő kérdésekre. A keresett termék specifikálható olyan paraméterek megadásával, mint például az előírt szabvány, feszültségszint, vagy akár az elhelyezési mód. Az elvégzett számítások elmenthetők és megoszthatók, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony információáramlást. A CableApp regisztrációt követően teljesen ingyenes, az alkalmazáson belüli vásárlásoktól mentes, egy mindenki számára elérhető segítséget nyújt a Prysmian Group jóvoltából.


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem