Villanyszerelők Lapja

Hírek

Hírek, újdonságok

Márciusi híreink

2020. március 10. | VL online |  103 | |

Hírek, újdonságok

A Villanyszerelők Lapja hasábjain minden hónapban összeállítást közlünk az iparági partnereink termékújdonságairól, híreiről.

Megújult túlfeszültség-levezetők a Weidmüllertől

Berendezések, épületek és üzemek védelmét szolgálják a legmagasabb műszaki színvonalon a megújult VPU AC villám- és túlfeszültség-levezetők korszerű típusai. A VARITECTOR PU AC-sorozat megfelel a vonatkozó szabványok előírásainak, teljes mértékben kompatibilis, helytakarékos és innovatív kialakítású az egyszerű összeszerelhetőség és telepíthetőség érdekében.


Kiemelt előnyök: biztosító nélküli működés 315 A-ig (250 gG @50 kA Isccr, 315 gG @25 kA Isccr), meghibásodás kimutatása távjelző-érintkező és megnövelt kijelző segítségével. Betétcsere-előjelzéssel ellátott típusok, a világ bármely pontján használhatók (IEC, EN, UL szabványok szerinti megfelelősség), megnövelt rezgésállóság, VARITECTOR PU ZP a 40 mm-es gyűjtősínes kialakításhoz.

Új főáramköri leágazó kapcsok a TRACON kínálatában

Ha üzembiztos kötést keres tömör és sodrott vezetékekhez, ha sínre vagy felületre szerelne, netán mindkét beépítési lehetőségre szüksége van, akkor a Tracon új FLEAL termékcsaládja ideális választás lehet. Típustól függően 4 és 150 mm2 vastagságú kábelekhez, vezetékekhez használhatók.

A kapocsház színe segíti az egyértelmű vizuális vezetékazonosítást, a kapcsok elérhetők 1-es, 2-es és 3-as blokk-kivitelben, valamint 5 pólusú változatban is. További részletes információ a TRACON applikációban, webáruházban és a viszonteladó partnereknél.

Új típusú napelemek a hazi piacon

A LONGi Solar, a világ legnagyobb monokristályos napelemet gyártó cége az idei évben hatalmas kapacitásbővítést hajt végre, amellyel túllépi a 20 gigawatt éves legyártott napelemmennyiséget, és ezzel a világ legnagyobb napelemgyártójává lép elő. Ennek az óriási mennyiségnek a nagy része – egy új, innovatív technológia segítségével – egy nagyobb méretű cellán alapul, mely újrarajzolja az eddig megismert iparági sztenderdet, és 60 cellás, 360 wattos napelemeket kínál egy normál monokristályos szolárpanel fajlagos árán.

Az új típusú panel márciustól elérhető a kizárólagos magyarországi forgalmazó, a Tiszta Energiák Kft. raktárában.

Szerelvénykiválasztó a Schneidertől

Ajánlatkészítés villámgyorsan és átláthatóan, a végeláthatatlan táblázatok és árlisták bogarászása nélkül. A Schneider Electric Szerelvénykiválasztóval bárhonnan, bármikor, percek alatt elkészíthetők az ajánlatok a hazai Schneider Electric szerelvénycsaládok széles választékából, pontos rendelési számokkal és aktuális termékárakkal. Részletek  a www.szerelvenykivalaszto.hu webcímen.

Valena Life/Allure Netatmo

Valena Life/Allure Netatmo intelligens kapcsolók, redőnyvezérlők és csatlakozóaljzatok rádiós technológiája a szerelvénybe süllyesztve található, így könnyedén beszerelhetők meglévő süllyesztődobozokba. Csak egyszerűen meg kell érinteni az alkalmazásban vagy a főkapcsolón a „távozás” forgatókönyv-gombot és egyidejűleg vezérelhető az összes intelligens eszköz.

A rendszer kompatibilis a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel: az Alexával, a Google és Apple Assistant-tal, továbbá okostelefonnal az otthontól távol is vezérelhetők az eszközök a „Home + Control” applikációval.


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem