Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

SENTRON 3VA kompakt megszakító a Siemenstől

Biztonságos és hatékony energiaelosztás

2019. június 12. | támogatott cikk |  499 | |

SENTRON 3VA kompakt megszakító a Siemenstől

Napjainkban az energetikai szektor folyamatosan változik, hiszen a globális trendek kihívásai mellett az üzembiztonság, illetve a költség- és energiahatékonyság elvárásainak is meg kell felelnie.

Legyen szó akár ipari környezetről, akár épületekről, egy feszültségkimaradás megannyi következménnyel járhat. A lehetséges károk és balesetek elkerülése érdekében olyan megoldásokra van szükség, amelyek képesek az üzembiztos működés ellátására. A Siemens átfogó portfóliójával, támogató eszközeivel megfelelő választ nyújt az infrastruktúra és az ipari vállalatok számára ezekre a kihívásokra.

A kínálat egyik fontos eleme a moduláris, variálható SENTRON 3VA kompakt megszakítórendszer, amely a kisfeszültségű energiaelosztás meghatározó termékeként megbízható, biztonságos működést és védelmet nyújt. Mindezek mellett a felhasználók a termék teljes életciklusa során támogatásban részesülnek, hiszen a Siemens komplex szoftvermegoldásai nagyban megkönnyítik a mérnöki munkát egészen a kezdeti előkészítési fázistól a tervezésen és megvalósításon át a mindennapi működés biztosításáig.

A megszakító megbízható és transzparens működését a rendszerhez választható szabványos kommunikációs interfészek, sokrétű állapotjelzések és a védelembe integrált mérési funkció biztosítja. Az állapotjelzések információt adnak a leágazás üzemállapotáról és a védelmi kioldás okáról is, így a felhasználó pontos tájékoztatást kap a felmerült hibáról. A megszakító alkalmas az üzemállapot monitorozására is, így lehetséges a várható meghibásodást előre jelezni, ezáltal a megelőző karbantartás is tervezhető, ami az üzem leállási idejét csökkenti.

A megszakítón található QR-kód segítségével minden műszaki információ azonnal elérhető a készülékkel kapcsolatban. Tervezett karbantartások idején vagy védelmi kioldásokat követően a megszakító kézi tesztere segítségével ellenőrizhető, hogy a készülék üzemszerűen képes-e ellátni a funkcióját.

A fenntartható és energiatakarékos működtetés napjainkban az egyik legnagyobb kihívás, amellyel a létesítményüzemeltetők szembesülnek. Az energiaelosztásban világszerte vezető pozíciót betöltő szállítóként a Siemens hozzájárul a felelős és fenntartható elektromos energiaelosztás megvalósításához. Széles körű portfóliójával elérhetővé teszi az intelligens energiaelosztó hálózatok kialakítását, és megteremti az energiahatékonyság alapját. Legyen szó ipari alkalmazásokról, infrastruktúráról vagy épületekről, a SENTRON család biztosítja a megfelelő készülékeket.

www.siemens.hu/kif

Siemens


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem