Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ha április, akkor CONSTRUMA!

2019. február 11. | támogatott cikk |  606 | |

Ha április, akkor CONSTRUMA!

Az idei évben egészen korán, április 3–7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA csokorra, az építőipar hazai csúcsrendezvényére. 2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén.

A csokor, az építőipari ágazat jelentőségét tükrözve, minden alkalommal több száz kiállítóval, 45 000-50 000 látogatóval, 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel az ágazat újdonságait. Az otthonteremtés legszélesebb spektrumát kínálja a látogatóknak, ilyen formában a szakma számára a legfontosabb esemény. Egy helyen, egy időben olyan kínálatot, szakmai programokat vonultat fel, mely így ebben a formában nem elérhető.

A hazai építőipar elmúlt években tapasztalható fellendülése, a megélénkült piac komoly kihívásokat teremtett a cégeknek, piaci szereplőknek. A nehézségek ellenére is komoly fejlődést produkált az ágazat, és az előrejelzések szerint ez fennmarad.

A szakemberek számára szűk kapacitást jelent többek között az idő is. Éppen ezért az egységnyi idő alatt minél több begyűjthető információ, szakmai tudás, kapcsolatépítés és -ápolás mindenki számára kiemelten fontos. Ennek egyik kiváló terepe a kiállítás és leginkább a CONSTRUMA, mely nem csupán egy kiállítás, hanem komplex bemutatása mindannak, ami az építkezéshez, az otthonok kialakításához, megteremtéséhez szükséges. Jellegében egyedülálló Közép-Kelet-Európában.

A szervező HUNGEXPO nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakemberek számára tered adjon a szakmai fejlődésre is. Ennek érdekében szakmai partnerei segítségével olyan konferenciákat és workshopokat kínál a látogatóknak, melyek a legújabb tendenciákról, a technológiai újdonságokról és aktuális szakmai kérdésekről szólnak. Az idén az innovációt, az újításokat, új megoldásokat kívánjuk középpontba állítani.

A 2019-es program még szervezés alatt áll, így egyelőre csak néhány, kedvcsinálónak:

  • az ÉVOSZ közreműködésével egy nagyobb szabású konferenciát tervezünk innovációs témában;
  • 5 napos workshop lesz a VGF szaklap szervezésében, mely mind az épületgépészet, mind az építőipar területeit körbejárja (megújulóenergia-források, épületgépész ankét, épületvillamossági konferencia, a nagyközönségnek pedig építőipari lakossági fórum);
  • speciális gyakorlati bemutatók,
  • MMK és MÉK továbbképzések.

A részletes program február közepétől folyamatosan frissítve elérhető lesz a kiállítás honlapján, ahol a szakmai regisztráció március elejével indul.

A kiállítás nyitvatartása: április 3–7., naponta 10–18 óráig (vasárnap 17 óráig)

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2019. április 3–7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. 

Bővebb információ: www.construma.hu

ConstrumaKiállítás


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem