Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Szerelők közelről

A trafológus

2018/6. lapszám | Kósa Krisztina |  2773 |

Figylem! Ez a cikk 6 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A trafológus

Gombor József idén ünnepli 83. születésnapját. Dédelgetett álmát, a Villamossági Múzeumot szeretné megvalósítani, melyhez megszámlálhatatlan ereklyével rendelkezik. Szakmai és családi háttere egyértelművé teszi, honnan is ered a szerelem a villamosság iránt – ő már a hetedik a családban, akit magával ragadott az elektrotechnika világa.

A veszprémi Jeruzsálemhegyen sokan ismerik Gombor Józsefet, ő az a városban, akinek több ezer tárgyból álló gyűjteménye van, melynek nagyobbik része családi örökség, kisebbik fele pedig saját gyűjtés eredménye. A magát trafológusként aposztrofáló Jóska bácsi nem ma kezdte a szakmát, felmenői közt is több szakmabelit találni.

A cikk még 3 321 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 950 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1950 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9950 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés