Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Biztonságtechnika

CCTV: a terméktulajdonságok útvesztőjében

2017/10. lapszám | Szűcs Attila |  850 |

Figylem! Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

CCTV: a terméktulajdonságok útvesztőjében

A biztonságtechnikai rendszerek témáját körbejáró cikksorozatunkban beszéltünk már a termékekről, de kellő részletességgel ebben a fejezetben szeretném megosztani azt, hogy véleményem szerint milyen nézőpontok alapján érdemes hozzáfogni a megfelelő termékek kiválasztásának.

Forrás

A forrás kérdését már érintettük korábbi cikkünkben. Egyre több és több távol-keleti gyártó teszi be a lábát az európai piacra, amivel nekem személy szerint nincs gondom, hiszen mindenki el tudja dönteni, hogy mit szeretne vásárolni és használni. Viszont segítséget szeretnék nyújtani abban, hogy az egyes források megbízhatóságát össze tudjuk vetni. Nagy az öröm, mikor jön a postás és hozza az AliExpressről rendelt termékeket: olcsó volt, nagyon olcsó! Te jó ég, 4 kamerás wifis rendszer 100 dollárért? Bámulatos, nem? Nem!

A cikk még 15 540 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

E havi cikkünkben eddig jutottunk el, a jövő havi folytatásban kiderül, hogy lencsétől a monitorig milyen sok paraméter van még, amelyre érdemes figyelmet fordítani a kiválasztás során.

CCTV