Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Áttekintő táblázat alapjánEszközeink

Jó szakember profi szerszámokkal dolgozik

2016/5. lapszám | Lantos Tivadar |  2983 |

Figylem! Ez a cikk 8 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Jó szakember profi szerszámokkal dolgozik

A jó szerszám nélkülözhetetlen a pontos, és balesetmentes villany-szerelési munka végzéséhez. Bármilyen szélsőséges körülmény is adódjon, a profi felszerelés hozza a tőle elvárható színvonalat.

A villamos ipar területén elsősorban szigetelt kéziszerszámokat használunk. A professzionálisan alkalmazott kéziszerszámok tanúsítvánnyal rendelkeznek, mind a minőség, mind pedig a megbízhatóság szempontjából. Elsődleges a megfelelő fémtest, melyet a legmodernebb technikával éleznek és edzenek, ennek köszönhető, hogy a szerszám hosszú ideig megőrzi használhatóságát. A kétes eredetű szerszámok sokszor balesetveszélyesek is lehetnek a nem megfelelő szigetelés és kialakítás miatt (a kisfeszültség alatti munkavégzés megengedett felső határértéke váltóáram estén 1000, egyenáram esetén 1500 volt). A barkácsszerszám-készletek többsége szinte havonta változik, az ipari minőség ezzel szemben állandó, a készlet egyes elemei könnyen pótolhatók, a megfelelő háttérszolgáltatásnak köszönhetően, melyet a gyártó, forgalmazó biztosít a szakemberek számára. A professzionális kéziszerszámok gyártói sokszor éveket, évtizedeket töltenek folyamatos innovációs fejlesztésekkel, hogy az eszközeik minél tökéletesebbek és a mindennapi gyakorlat során könnyen használhatók legyenek. Természetesen a jó minőségű szerszám drágább is, de a termelőeszközök magasabb árai hamar megtérülnek. A villanyszerelés egyik leglényegesebb része a vezeték- és kábelszerelés, ahol a vágás, a csupaszolás, krimpelés, a csavarhúzás igényel jó minőségű szerszámokat.

A cikk még 4 509 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 950 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1950 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1950 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 9950 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Kéziszerszám