Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Szinte teltházas már a CONSTRUMA csokor

2017. február 9. | támogatott cikk |  1047 | |

Szinte teltházas már a CONSTRUMA csokor

A jelentkezési határidő január közepén járt le, és a kiállítás csokor szinte minden eleme teltházas. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Jövőre – páratlan év lévén – ismét csatlakozik a HUNGAROTHERM kiállítás is a csokorhoz. Így az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA Kert), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát.

A CONSTRUMA az elmúlt években – részben a gazdasági körülmények, részben a piaci igények változásának hatására – komoly átalakuláson ment keresztül. A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás mára egy komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá vált. Ez a koncepció találkozott a látogatói igényekkel , így a látogatók száma is folyamatos növekedésnek indult (2016-ban már 13%-kal többen jöttek mint az előző évben), szakmai összetételük pedig tovább erősödött. 54 000 látogató volt kiváncsi a 660 kiállító kínálatára, akik 21 300 négyzetméteren mutatkoztak be.

A jövő évi rendezvény iránt nagyon komoly érdeklődés mutatkozik a kiállítók részéről. Több olyan nagy márka, cég  (pl. Wienerberger, Tondach, SIKA, Baumit, Hajdú stb.) jelentkezett már be, akik az utóbbi években nem állítottak ki. Az A pavilonban külön blokkban kapnak elhelyezést az ELECTROLIGHT témakör kiállítói. A bejelentkezett kiállítók között van már többek között a Schneider Electric, a Daniella és a Mentavill is. Sok cég a tavalyi megjelenésénél nagyobb területen kíván bemutatkozni.
A látogatók számára várhatóan  igen széles és gazdag kínálattal készülnek a kiállítók. E mellett a szervezők több kiemelt projektet is indítanak, ami a jövőbemutató trendeket, a legkorszerűbb megoldásokat kívánja bemutatni.

Megújult formában jelentkezik az évek óta nagy népszerűségnek örvendő ÖKO CITY projekt, melynek fókuszában – a korábbi évektől eltérően – a smart city koncepció és a modern városi közlekedés kihívásai állnak majd.

Két további kiemelt újdonsága is lesz a csokornak jövőre: az egyik a JÖVŐ OTTHONA projekt, egy kiállítás a kiállításban, gipszkarton falakból felépített enteriőrökkel. A küldetése – a legújabb design trendek és épületgépészeti megoldások felvonultatása mellett – az, hogy interaktív módon szemléltesse, hogy az okos otthon költséghatékony, kényelmes és nagyon trendi. Óriás tabletekről lehet majd irányítani a helyiségekben elhelyezett berendezéseket: árnyékolástechnika, világítástechnika, fűtés/hűtés, hifi, vízkezelés, biztonságtechnika stb.

A CONSTRUMA csokor másik újdonsága pedig az építőipari, épületgépész  ÁLLÁSBÖRZE lesz, melyet a RANDSTAD közreműködésével szerveznek meg, lehetőséget biztosítva ezzel a kiállítók számára, hogy a kiállítás látogatói között megtalálják a számukra is ideális szakembert.

Természetesen elmaradhatatlan része a kiállítási csokornak a konferenciákból, workshopokból álló szakmai program, amely már formálódik és várhatóan már február közepétől a kiállítás honlapján is tájékozódhatnak az érdeklődők idei témákról.

Bővebb információ, jelentkezési lap: www.construma.hu

Kiállítás


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem