Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ezt láttam

Mekmester 2012. 10. – Ezt láttam

2012/10. lapszám | netadmin |  5965 |

Figylem! Ez a cikk 12 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Könnyebben felfogjuk a dolgokat, jobban nevetünk valamin, ha látjuk, és nem csak mondjuk olvassuk (ezért is hatnak ránk sajna az ostobábbnál ostobább tévéreklámok is).

Az itt látható virtuális kiállításunk a szakma mulatságos oldalát, illetve fonákját mutatja meg -elgondolkodtató, hogy mik meg nem történhetnek.

A hazai épületállomány villamossági megoldásait figyelembe véve, ha valamilyen csoda folytán holnaptól csak szakszerű kivitelezések készülnének, még akkor is évtizedekig kísértenének bennünket a múlt mementói.

Küldje be fotóit Ön is!
Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket, kontár megoldásokat és rövid kommentárral küldje le szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket nyomtatásban is közreadjuk.

Egy polip a biztosítótábla mögött. Beküldő: Mihály János

Nagy a baj!

Kaputelefon kívülről...

... és belülről. Beküldő: Csákvári Miklós

Távközlési csatlakozódoboz szakszerű felfüggesztése. Beküldő: Csákvári Miklós

Érdekes kialakítású kültéri kötődoboz. Beküldő: Mihály János

A szög a falban a földelés, amely a rátekert alumínium vezetékkel volt bekötve. A piros vezeték a fázisvezető, a másik kék vezeték pedig a nulla. A konnektorról vízmelegítőt és kint az udvaron szalagfűrészt üzemeltettek. Beküldő: Balogh Attila

Nehéz bármit is mondani… Beküldő: Mihály János