Villanyszerelők Lapja

Ezt láttam

Ezt láttam

Mekmester 2012. 05.

2012. május 1. | netadmin |  7147 | |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Kontármunkákat bemutató összeállításunkkal ismételten szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét az alapvető szakmai minimumot sem ismerő „kollégák” életveszélyes ténykedésére. Ossza meg fotóit Ön is! Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra ves...

Kontármunkákat bemutató összeállításunkkal ismételten szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét az alapvető szakmai minimumot sem ismerő „kollégák” életveszélyes ténykedésére.

Ossza meg fotóit Ön is!

Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket és rövid kommentárral küldje le szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket nyomtatásban is közreadjuk.

Könnyebben felfogjuk a dolgokat, jobban nevetünk valamin, ha látjuk, és nem csak mondjuk olvassuk (ezért is hatnak ránk sajna az ostobábbnál ostobább tévéreklámok is).

Az itt látható virtuális kiállításunk a szakma mulatságos oldalát, illetve fonákját mutatja meg -elgondolkodtató, hogy mik meg nem történhetnek.

 

1-2 kép: A párásodás csodákra képes! A fázisceruza használata előtt sajnos a kezemmel próbáltam megnyomni a teszt gombot. Beküldte: Fodor László

2. kép

3. kép: Földelő szonda összekötése a hálózattal. Beküldte: Fodor László

4. Internet doboz rögzítése: a szigszalag megoldás minden problémára! Beküldte: Csákvári Miklós

5. kép: Lépcsőházi főelosztó

6. kép: Figyelmeztető tábla egy kisgépraktárban ahol aggregátorokat és üzemanyagot is tárolnak. Beküldte: Széchenyi István

7-8. kép: Szakszerű bekötés: egy érhüvely, két vezeték. Beküldte: Csákvári Miklós

8. kép

 


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem