Villanyszerelők Lapja

Ezt láttam

Mekmester 2012. 12. - Ezt láttam

2012. december 11. | VL |  4202 | |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Könnyebben felfogjuk a dolgokat, jobban nevetünk valamin, ha látjuk, és nem csak mondjuk olvassuk (ezért is hatnak ránk sajna az ostobábbnál ostobább tévéreklámok is).

Az itt látható virtuális kiállításunk a szakma mulatságos oldalát, illetve fonákját mutatja meg -elgondolkodtató, hogy mik meg nem történhetnek.

A hazai épületállomány villamossági megoldásait figyelembe véve, ha valamilyen csoda folytán holnaptól csak szakszerű kivitelezések készülnének, még akkor is évtizedekig kísértenének bennünket a múlt mementói.

Küldje be fotóit Ön is!
Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket, kontár megoldásokat és rövid kommentárral küldje le szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket nyomtatásban is közreadjuk.

Egy rózsadombi társasházban a karbantartás hiánya miatt a tűzoltóknak kellett jönni, ugyanis a főelosztószekrényben több tíz év alatt senki nem húzta után a bekötő csavarokat. A felszálló fővezetékek jelentősen túl voltak biztosítva, volt olyan, ahol 80 A-es betét volt a 10-es alu vezeték előtt, ez egy csúcsfogyasztás alkalmával végleg megadta magát. Beküldő: Novák Ernő

Ha a burkoló is besegít...

Valakinek rossz napja volt. Beküldő: Csákvári Miklós

Megrázó lámpatest bekötés. Beküldő: Mihály János

Kamera szakszerű bekötése. Beküldő: Csákvári Miklós

Egy ELMŰ által kezelt házi főbiztosító szekrényben a következő biztosító betéteket találtuk: NOR 160A és 2 db NOL 125 A. A főelosztóból elmenő vezeték 25-ös, alu. Még szerencse, hogy ez nem lángolt. Beküldő: Novák Ernő

Jack & jack

Egy kocsma teraszán most is üzemel. Beküldő: Csákvári Miklós


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem