Villanyszerelők Lapja

Ezt láttam

Szakszerű szervizmunka

2006. április 1. | netadmin |  3322 | |

Az alábbi tartalom archív, 13 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Szakszerű szervizmunka Tisztelt Főszerkesztő Úr! Korábbi tanulságos történeteim után ismét tollat ragadtam. A mai napon egy SAMSUNG mikrohullámú készülék bontását végeztem el, ami 15 éves működés után végleg meghibásodott. A készüléket néhány é...

Szakszerű szervizmunka

Tisztelt Főszerkesztő Úr!
Korábbi tanulságos történeteim után ismét tollat ragadtam. A mai napon egy SAMSUNG mikrohullámú készülék bontását végeztem el, ami 15 éves működés után végleg meghibásodott. A készüléket néhány évvel ezelőtt egy sokak által ismert vállalkozó műhelyében javították meg. A bontott alkatrészek vizsgálata során meglepetésemre és megdöbbenésemre a mellékelt fényképeken látható - 5 kV 0,7 A gyári feliratozású - "mesterművet" fedeztem fel.
Javaslom, hogy a fényképek bemutatásával kérdezzük meg az olvasót, hogy mit tudnak megállapítani a "mesterműről", hogyan vélekednek az ilyen munkát végző vállalkozóról?
Nagykőrös, 2006. február 2.

Üdvözlettel: Fazekas István


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem